16-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Aussie.
Miejscowość: Olsztynek
Kontakt:

Re: 15-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..

Post autor: Aussie. »

Możecie mi wierzyć, że odkąd mam Pestkę czesałam ją raz, zaraz po przyjeździe. Nigdy później. Raz ją kąpałam i raz czesałam. Od tamtej pory tylko przycinam jej futro przy zadzie i po bokach na tak zwanego "grzyba" ale teraz ten włos był taki dziwnie posklejany i stwierdziłam, że lepiej będzie go "dobić" niż ratować :D.
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas:
Obrazek
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Aussie. pisze:Oooooj komuś tu chyba jesienne słoneczko zaszkodziło :nono: . Ona jest moja i tylko moja! I trochę Pestki, Ona by się z rozpaczy przekręciła. Nie wyobrażam sobie Jagody w innym stadzie :sadness: .
To ukradnę ją i Pestkę,a,że Chłopak sam smutny zostanie to i jego Ci ukradnę
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

:laugh: :laugh: :laugh: nie :laugh: :laugh:
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Zapraszam do nas:
Obrazek
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

:( Czemu? :lol:
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

Bo:
1. To moje świnki :roll:
2. Nie możesz mieć prosiaków :(

:lol: :lol:
Zapraszam do nas:
Obrazek
dominika45

Post autor: dominika45 »

Niesamowita jest PESTKA ale pozostałe są tez super i Jagódka, która tak kocha Pestkę to wyjątkowe!!
Chocolate Monster pisze:To ukradnę ją i Pestkę ,
tak po cichu dołączam się do tego pomysłu.. chłopaka nie mogę bo same babskie stado, a chłopaka bym Ci zostawię na osłodę i pociechę... :lol: :laugh:
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

Też zgadzam się z tym, że Pestka jest wyjątkowa :love: . Głównie to jest wyjątkowo głośna.. Wyjątkowo żarłoczna.. Wyjątkowo niezdarna.. Wyjątkowo kudłata..
dominika45 pisze:Niesamowita jest PESTKA ale pozostałe są tez super i Jagódka, która tak kocha Pestkę to wyjątkowe!!
Chocolate Monster pisze:To ukradnę ją i Pestkę ,
tak po cichu dołączam się do tego pomysłu.. chłopaka nie mogę bo same babskie stado, a chłopaka bym Ci zostawię na osłodę i pociechę... :lol: :laugh:
Też mam same babskie stado to znaczy dwie babki i chłopca, On mieszka między nimi niczym Król Świata i nie poradziłby sobie z utratą swoich dwóch pięknych żon :meeting: . A ja w życiu bym nie pozwoliła na ich rozłąkę. Proszę sobie samemu takie idealne stado poskładać, a nie tu do mnie na gotowca wpadać XD!
Zapraszam do nas:
Obrazek
dominika45

Post autor: dominika45 »

No dobra, jak nie to nie... ale to może chociaż więcej i częściej ?? :photo: :please:
loriain

Post autor: loriain »

jestem jak najbardziej za wieksza iloscia zdjec :102:
Awatar użytkownika
Aussie.
Kontakt:

Proszę bardzo, mnie dwa razy nie trzeba prosić :D. Zdjęcia z przed dwóch dni, jeszcze przed strzyżeniem :).

Obrazek

I mój Mały Książę :love: .

Obrazek

Jagoda jakoś nie miała tego dnia nastroju do zdjęć.. :/. Za to ja nie byłabym sobą gdybym nie dorzuciła od siebie jakiegoś bonusu zdjęciowego :D.

Taka krzyżówka Pandy Śnieżnej z Surykatką :lol:
Obrazek
Zapraszam do nas:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”