16-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Aussie.
- Miejscowość: Olsztynek
- Kontakt:
Re: 15-pak(?) + tymczasy - czyli moje mini zoo..
Możecie mi wierzyć, że odkąd mam Pestkę czesałam ją raz, zaraz po przyjeździe. Nigdy później. Raz ją kąpałam i raz czesałam. Od tamtej pory tylko przycinam jej futro przy zadzie i po bokach na tak zwanego "grzyba" ale teraz ten włos był taki dziwnie posklejany i stwierdziłam, że lepiej będzie go "dobić" niż ratować
.

To ukradnę ją i Pestkę,a,że Chłopak sam smutny zostanie to i jego Ci ukradnęAussie. pisze:Oooooj komuś tu chyba jesienne słoneczko zaszkodziło. Ona jest moja i tylko moja! I trochę Pestki, Ona by się z rozpaczy przekręciła. Nie wyobrażam sobie Jagody w innym stadzie
.
- Aussie.
- Kontakt:
- Aussie.
- Kontakt:
Bo:
1. To moje świnki
2. Nie możesz mieć prosiaków

1. To moje świnki

2. Nie możesz mieć prosiaków

Niesamowita jest PESTKA ale pozostałe są tez super i Jagódka, która tak kocha Pestkę to wyjątkowe!!

tak po cichu dołączam się do tego pomysłu.. chłopaka nie mogę bo same babskie stado, a chłopaka bym Ci zostawię na osłodę i pociechę...Chocolate Monster pisze:To ukradnę ją i Pestkę ,

- Aussie.
- Kontakt:
Też zgadzam się z tym, że Pestka jest wyjątkowa
. Głównie to jest wyjątkowo głośna.. Wyjątkowo żarłoczna.. Wyjątkowo niezdarna.. Wyjątkowo kudłata..
. A ja w życiu bym nie pozwoliła na ich rozłąkę. Proszę sobie samemu takie idealne stado poskładać, a nie tu do mnie na gotowca wpadać XD!

Też mam same babskie stado to znaczy dwie babki i chłopca, On mieszka między nimi niczym Król Świata i nie poradziłby sobie z utratą swoich dwóch pięknych żondominika45 pisze:Niesamowita jest PESTKA ale pozostałe są tez super i Jagódka, która tak kocha Pestkę to wyjątkowe!!tak po cichu dołączam się do tego pomysłu.. chłopaka nie mogę bo same babskie stado, a chłopaka bym Ci zostawię na osłodę i pociechę...Chocolate Monster pisze:To ukradnę ją i Pestkę ,![]()

No dobra, jak nie to nie... ale to może chociaż więcej i częściej ??

jestem jak najbardziej za wieksza iloscia zdjec 

- Aussie.
- Kontakt:
Proszę bardzo, mnie dwa razy nie trzeba prosić
. Zdjęcia z przed dwóch dni, jeszcze przed strzyżeniem
.

I mój Mały Książę
.

Jagoda jakoś nie miała tego dnia nastroju do zdjęć.. :/. Za to ja nie byłabym sobą gdybym nie dorzuciła od siebie jakiegoś bonusu zdjęciowego
.
Taka krzyżówka Pandy Śnieżnej z Surykatką

I mój Mały Książę

Jagoda jakoś nie miała tego dnia nastroju do zdjęć.. :/. Za to ja nie byłabym sobą gdybym nie dorzuciła od siebie jakiegoś bonusu zdjęciowego

Taka krzyżówka Pandy Śnieżnej z Surykatką