Gdańskie Morświny x3
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Gdańskie Morświny ♥ Zdjęcia str. 23!
Wtedy jest 'wyginam smialo cialo' i oburzone spojrzenie 

Oj, co się stało z kolanem? Boli bardzo? Gdzie byłaś? Kolano ważna rzecz więc pomęcz służbę zdrowia o to! Może jakiś ortopeda na cito? W Wawie poleciłabym ogarniętego bardzo fizjoterapeutę, ale w Twoich stronach to nikogo nie kojarzę :/
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
W sumie to sama nie wiem co mi jest
Ćwiczę, znaczy się ćwiczyłam prawie codziennie i przy którymś przysiadzie mi strzeliło.. Myślałam, że to przejdzie ale jak 3 raz przy jakiejś durnej czynności (wchodzenie na schodek, kucnięcie i takie tam) znowu zaczęło boleć do takiego stopnia, że nie mogę ustać to pojechałam na SOR do szpitala na Zaspie, bo do Wojewódzkiego pewnie bym się nie dostała. Milion godzin w kolejkach, ortopeda popatrzył, powiedział że mam iść na RTG, ale pewnie i tak nic nie wykaże (oczywiście że nie wykazało) i że nie wie co to jest, że pewnie coś z łękotką i że mam nogi nie obciążać
Znaczy się lekko z mamą nakłamałyśmy, powiedziałam że stało się to wczoraj, jakbym powiedziała że dawno temu to by mnie do domu odesłali bo to przecież nie jest nagłe.. no nic, termin do dobrego ortopedy najszybciej za 3 tygodnie więc sobie teraz biegam z kulami i stabilizatorem
Coś tam lekarz mruknął jeszcze że mógłby mi to w gips wsadzić jakbym chciała za 2 tygodnie przyjechać go zdjąć. To niech sam sobie wsadzi... 

Znaczy się lekko z mamą nakłamałyśmy, powiedziałam że stało się to wczoraj, jakbym powiedziała że dawno temu to by mnie do domu odesłali bo to przecież nie jest nagłe.. no nic, termin do dobrego ortopedy najszybciej za 3 tygodnie więc sobie teraz biegam z kulami i stabilizatorem

:/ To czekaj grzecznie i bez szaleństw na tego ortopedę! Bo kolana to ciężka sprawa. Ja mam je zjechane już nieźle... w sumie na własne życzenie. Ale też miałam taką przygodę, że coś mi przeskoczyło i zrobiło mi się słabo. Podobno wyglądałam strasznie blado, ale w sumie dużej części zdarzenia nie pamiętam. Wiem tylko co muszę wtedy zrobić (ktoś musi mi pociągnąć mocno nogę) i to mi trochę zwykle pomaga... No i jak pociągneli to znó było słychać jakiś trzask i już było ok 

- Bulletproof
- Kontakt:
Pikabu pisze: Wiem tylko co muszę wtedy zrobić (ktoś musi mi pociągnąć mocno nogę) i to mi trochę zwykle pomaga... No i jak pociągneli to znó było słychać jakiś trzask i już było ok

Musisz sie zapisac na joge, to Ci znajda odpowiednia pozycje
chociaz tak w sumie to wcale smieszne nie jest 

- Bulletproof
- Kontakt:
Hahah jest jest, sama popróbuj zrobić cokolwiek na poziomie świnek, ale bez klęczenia, kucania, nadmiernego schylania i siedzenia na kolanach 

- Cooyo
- Kontakt:
No to rozciąganie przy okazji miałabyś załatwioneloriain pisze:Hmm prosta noga i w rozkroku siedziec?

Ale współczuję ci z tym kolanem

Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!
⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci