Świnkoekipa: Gypsy, Anatol vel Młody
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
- Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
- Kontakt:
Re: Świnkoekipa: Twister i Gypsy
Jest lepiej, zdecydowanie.
Dzisiaj ostatni zastrzyk, szmerów w płucach już nie ma, a świnka zrobiła się pogodniejsza. Gentamycyne też odstawiamy, bo oczka już ładne. Jeszcze przez weekend kąpiele Gypsy, ale po antybiotyku skóra też się poprawiła. Mam nadzieję, że w poniedziałek będzie już zupełnie dobrze.

Dzisiaj ostatni zastrzyk, szmerów w płucach już nie ma, a świnka zrobiła się pogodniejsza. Gentamycyne też odstawiamy, bo oczka już ładne. Jeszcze przez weekend kąpiele Gypsy, ale po antybiotyku skóra też się poprawiła. Mam nadzieję, że w poniedziałek będzie już zupełnie dobrze.

Obecnie w domu: Anatol vel Młody
Za TM: Twister, Kapsel, Toto, Pchełka i w końcu też Gypsy

-
- Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
- Kontakt:
Re: Świnkoekipa: Twister i Gypsy
I co jestem w największym szoku - świnia mi się zmieniła. Gypsy w sensie. Już nie jest taki wypłoszek, daje się normalnie głaskać w klatce, a z kolan nie uskutecznia nagłych i niespodziewanych ucieczek. Jej zachowanie to mógł być symptom choroby.
Tutaj zdjęcia Twistera akurat. Hamak mu bardzo przypadł do gustu, a kanapą się zamieniają.

Dzisiaj wszystkie szmatki poszły do prania, a klatka została wymyta Domestosem jak pani weterynarz radziła. Mam nadzieję, że to skórne coś już nie wróci.
Gypsy jutro czeka ostatnia kąpiel i zobaczymy. Wyniki analizy za jakiś tydzień, dwa.
Tutaj zdjęcia Twistera akurat. Hamak mu bardzo przypadł do gustu, a kanapą się zamieniają.

Dzisiaj wszystkie szmatki poszły do prania, a klatka została wymyta Domestosem jak pani weterynarz radziła. Mam nadzieję, że to skórne coś już nie wróci.

Obecnie w domu: Anatol vel Młody