Tuliusz i Tigran - mini giganty! [Warszawa] wst. rez.
Moderator: silje
Re: Tenna (rez.) i cztery małe giganty! Cztery! [Warszawa]
Przykro mi
Ale takie piękności szybko znajdą dom!

Re: Tuliusz i Tigran - mini giganty! [Warszawa]
Toros i jego nowi koledzy trzymają kciuki, żeby chłopaki szybko znaleźli domek!
Może nowy domek u mnie?
Mieszkają już u mnie dwa ok. 2 letnie samczyki- Śledzion i Timon. Szukam dla nich młodszego towarzystwa, po przeprowadzce mają duży stały wybieg 3mx1m.

Taki wielki wybieg? To dla świnialów raj
!

Tak, mają swoje 3m2 ogrodzone kratkami do budowy klatek, pod kaloryferkiem. Wczesniej mieszkali w setce z mniejszym wybiegiem. W lecie tez ogrodowy wybieg będzie. Dlatego jak mam warunki to postanowiłam przygarnąć kolejne prośki, będzie weselej i starszaki się trochę rozruszają. Rozglądam się za młodszymi bo z łączeniem to nigdy nie wiadomo, a mieszkam na Śląsku i tutaj mało świnek do adopcji.
Miałyby super i do tego 2 kolegów -
. Chłopaki bajka!
PS. Sempe, chłopaki rosną jak na drożdżach
!

PS. Sempe, chłopaki rosną jak na drożdżach

Wow! Pokaż fotkę!
Nie wiem, jak to będzie w przyszłości w czterech chłopa - rozważałaś, że jak chłopcy dorosną, to mogą być zgrzyty?
Nie wiem, jak to będzie w przyszłości w czterech chłopa - rozważałaś, że jak chłopcy dorosną, to mogą być zgrzyty?
Właśnie tego się boję, że albo się nie zaakceptują albo pózniej wynikną jakieś niesnaski. U moich chłopców dominuje Śledzion, jest starszy od Tima, ale spokojny i nie reaguje porywczo na zaczepki Timona. Nigdy nie było walk, jeśli już coś mieli do siebie to załatwili to gruchaniem. I teraz z jednej strony szkoda marnować taką przestrzeń, a z drugiej obawa o zgodne świńskie życie. Faktycznie może byc tak ze jak maluchy dorosną to pokażą charakterek, więc może szukać świnek dorosłych? Jest też możliwość przedzielenia zagrody na dwie osobne, ale wtedy każdy wspólny wybieg to tak jakby ponowne łączenie.
Czekam na porady, sugestie. To moje pierwsze świnki i z innymi nie miałam nigdy do czynienia, każda opinia bedzie pomocna
Ktoś kto ma więcej niż 2 samczyki w jednej klatce może podzieli się doświadczeniami?
Co do zdjęcia to jutro pokażę panów i ich włości
Czekam na porady, sugestie. To moje pierwsze świnki i z innymi nie miałam nigdy do czynienia, każda opinia bedzie pomocna

Ktoś kto ma więcej niż 2 samczyki w jednej klatce może podzieli się doświadczeniami?
Co do zdjęcia to jutro pokażę panów i ich włości