Siula chyba musisz edytować pierwszy post bo tam jest tylko Misia Ja dziewczyny w miarę kojarzę. Najłatwiej z Brombą bo ma koronkę na główce, co do Misi i Tosi to zależy z której perspektywy jest zrobione zdjęcie
PS ja też swoje rozpoznają po piciu albo po kwikach
Asita pisze:Dobra, to teraz będę wkuwać na wyrywki
Nie patrząc: Bromba - z rozetką, Tosia - najwięcej białego, Misia - żadna z poprzednich
Ahahahaha dobre . Teraz i mi się wkręci . Pamiętam jeszcze, że Misia ma któreś ucho czarne (chyba lewe) i dwie różne dziurki w nosie ale nie pamiętam którą jaką .
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas:
Siula to specjalnie nam zrobiła. Znalazła klony a my się gubimy Przeczytałam ściągawkę i już nie pamiętam która jest która No sorry, na razie pamiętam jeszcze, że Bromba ma rozetkę na głowie
Ha ha rzeczywiście Siula musi się uaktualnić! Matylda jeszcze będzie rządzić! Zobaczycie! One wszystkie z tego parku to takie charakterne baby, które sobie w życiu poradzą
Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas: