Puchate Siły znowu we dwoje
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Puchate Siły- trzecia rocznica zaświnienia
Bardzo dziękujemy za życzenia.
Grawiśka wróciła wreszcie całkowicie do dawnej formy. Jest tylkonbrudna okropnie, zwłaszcza przodzik zgroza po tych wszystkich dokarmianiach, ale boję się ją zbyt inwazyjne czyścić, poprzestanę na razie na chusteczka higienicznych.
Natomiast nie podoba mi się Murgatroida. Jest jakby osowiała, dużo siedzi w norce ma często wzdęcia i bolesny brzuch. W czwartek obie damy odwiedzą mv.
Grawiśka wróciła wreszcie całkowicie do dawnej formy. Jest tylkonbrudna okropnie, zwłaszcza przodzik zgroza po tych wszystkich dokarmianiach, ale boję się ją zbyt inwazyjne czyścić, poprzestanę na razie na chusteczka higienicznych.
Natomiast nie podoba mi się Murgatroida. Jest jakby osowiała, dużo siedzi w norce ma często wzdęcia i bolesny brzuch. W czwartek obie damy odwiedzą mv.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Jejku u Was też zawsze coś
Czemu te świnie nie mogą być zdrowe tylko co chwilę jakaś choruje 

- sosnowa
- Kontakt:
No tak to niestety wygląda. Mam nadzieję, że z Murgą ok, ona jest w ogóle spokojną świnką, poza atakami zrzędzenia i donosicielstwa.
Albo liderowaniem w greckim chórze... Murga! Nie dziwacz!

- sosnowa
- Kontakt:
Liderowanie w greckim chórze to taka elegancka nazwa zrzędzenia i donosicielstwa

- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Spóźnione, ale szczerze życzenia z okazji doświnienia
Duużo zdrowia przede wszystkim i humoru. Murga pewnie zazdrosna, tyle zainteresowania Grawą ostatnio... oby były zdrowe obie i cała reszta stada też 

Hej
Szkoda, że nie było czasu dziś porozmawiać podczas spotkania, akurat zbieraliśmy się z Kajtkiem do powrotu. Mam nadzieję, że labo świnki czują się znakomicie. Kajtek pozdrawia panienki. Szkoda, że dziś ich nie było bo mały nie był dziś podłączony i byłoby to interesujące i namiętne spotkanie.
Szkoda, że nie było czasu dziś porozmawiać podczas spotkania, akurat zbieraliśmy się z Kajtkiem do powrotu. Mam nadzieję, że labo świnki czują się znakomicie. Kajtek pozdrawia panienki. Szkoda, że dziś ich nie było bo mały nie był dziś podłączony i byłoby to interesujące i namiętne spotkanie.