Nowe dzieje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: 3 Kluski i Knedel
Chyba musisz zainwestować w kołowrotek 

malutki ;p Szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia ...jagoda po cięciu była tej samej wielkości co kupka sierści
Ale w końcu dupki ogarnięte...w ogóle nie wiem co Mufi wyrabia po nocach ale jajka mu tak zmalały, że szok
Przy jednoczesnej świetnej formie

Ale w końcu dupki ogarnięte...w ogóle nie wiem co Mufi wyrabia po nocach ale jajka mu tak zmalały, że szok

Przy jednoczesnej świetnej formie

Taki też wysnułam wniosek
gorąco tam musi być...ale nie chcę wiedzieć ;p

Popsikaj luminolem i ultrafioletem poświeć, to ukaże gdzie zapodział się materiał genetyczny 

Pamiętam jak miałam kiedyś 2 świnki.Gdy jedna odeszła to powtarzałam sobie ,,To już moja ostatnia świnka,dalej już nic nie będzie".Ta świnka była bardzo osamotniona,więc dokupiłam jej towarzysza.Żyli razem ponad rok.Umarli dzień po dniu.Potem znów powtarzałam sobie,że świnek nie będzie,nie chodziłam do zoologicznego,tylko zamawiałam przez internet.Los tak chciał,że kiedyś paczka z karmą nie przyszła na czas i pies nie miał co jeść.Poszłam do zoologika a tam był ON.Szybka decyzja i świnka wracała ze mną do domu.Nie żałuję tego.Teraz mam 5 świnko panów i właśnie siedzę z Kikiem na kolanach i szukam materiałów na klatkę.Teraz wiem,że na tej piątce się nie skończyHarvejowa pisze: Już wiem, że nasze trio to ostatnie świnki goszczące w naszym domu...
Od tamtej chwili trochę mniej sobie ufam,ale wiem,że na nic nie wymieniłabym tych prosiałke
Toz to zamach na prywatnosckatiusha pisze:Popsikaj luminolem i ultrafioletem poświeć, to ukaże gdzie zapodział się materiał genetyczny

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
A to od TEGO jajka maleją?? 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Jak patrzę na Mufiego to zdecydowanie tak ;p takie miękkie prawie puste worki xd