Pomorskie spotkania świnkolubków ;)
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Pomorskie spotkania świnkolubków ;)
Potrzebna karma ratunkowa.Może ktoś ma w swoich zapasach?
jestem wstępnie z Kasią umówiona na jutro, ale może ktoś zmotoryzowany mógłby i zechciałby zrobić sobie wycieczkę? Ja niestety dziś nie dam rady, ani czasowo ani fizycznie. Mieszkam na Chylonii, nieopodal zjazdu z obwodnicy. Z tego co wiem, Kasia na Przeróbce. Piszę bez uzgodnienia z Kasią. Jestem w drodze do domu, będę na miejscu ok. 19
Witam jeżeli jest jeszcze sianko do podziału to ja też poproszę ...dajcie znać kiedy i gdzie można odebrać . Pozdrawiam Dorcia z Tuską i Lili
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Żeście se nicki pozmieniały teraz ja nie wiem kto jest kto .
Ale w końcu zakumałam kto to dorota1212
Pozdrawiam
Ale w końcu zakumałam kto to dorota1212
Pozdrawiam
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
Dam znać w ciągu kilku najbliższych dni. Sianko jest już u mnie, jak dziewczyny odbiorą swoje zamówione przydziały i zobaczę czy z mojej porcji da się jeszcze coś wykroić .dorota1212 pisze:Witam jeżeli jest jeszcze sianko do podziału to ja też poproszę ...dajcie znać kiedy i gdzie można odebrać . Pozdrawiam Dorcia z Tuską i Lili
Hej Silje Dorota 1212 to dawna Gusia i Tusia ...Po awarii forum nie odzyskałam swojego konta i musiałam założyć nowe konto . Paciorowa Moja kochana daj znać proszę czy zostało coś jeszcze z tego stogu siana ....Bo u nas już kiepsko ...to odebrałabym swoje i Achaji , bo mnie prosiła. Pozdrowionka serdeczne dziewczyny.....Moja Tuska ostatnio miała problemy z jelitkami ..Ale już jest ok .
Znalazłam taką lucernę na allegro http://allegro.pl/lucerna-dla-koni-pro- ... 45485.html myślicie, że nadawałaby się jako dodatek do siana?
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Wygląda smakowicie
Myślę, że warto spróbować.
Myślę, że warto spróbować.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
Wiecie może kiedy przyjeżdża na konsultacje dr Plewako? Pora wybrać się na wizytę kontrolną i wolałabym do niej...
Czy ktoś byłby zainteresowany dołączeniem się do zamówienia?
http://animalia.pl/produkt,25801,537,ba ... 125kg.html
Miałam próbkę, sieczka bardzo zielona, moim chłopakom bardzo smakowała. Do zagospodarowania byłoby 4,5 - 5,5 kg.
Cena za kg: 6,26
Przesyłka (koszt do podziału): 10 zł
Na razie oprócz mnie zainteresowana jest nugatka.
http://animalia.pl/produkt,25801,537,ba ... 125kg.html
Miałam próbkę, sieczka bardzo zielona, moim chłopakom bardzo smakowała. Do zagospodarowania byłoby 4,5 - 5,5 kg.
Cena za kg: 6,26
Przesyłka (koszt do podziału): 10 zł
Na razie oprócz mnie zainteresowana jest nugatka.