zuzka310 pisze:Cześć !Jestem od paru dni na forum i powoli zapoznaję się z bywalcami

Masz piękne prosiaczki

Ja też mam jednego adoptowanego i nigdy bym sie nie spodziewała że będzie taki wspaniały

Witaj na forum
Wszystkie prosiaki są kochane i każde inne charakter gusta smakowe czyli wyjątkowy każdy
ed. 22.10
haaa u nas zmiany zmiany i przemeblowania w klatce a wszystko za sprawą pastuszka doszła paczka z polarami dla dziewczyn
o to fotki nowego wyposażenia :
polarek na półkę A'la kanapa , drabinkę i materac jeszcze drugi na wymianę biszkoptowy laski posiadają
Kraska na kanapie
ed. 23.10
jest godzina 21 Kraska śpi pod fotelem w drugim pokoju i jakoś nie zamierza przyjść do klatki hehe. Od 8 rano klatka otwarta i rządzą, ale jest 21 może chciałabym się już ja położyć i tv pooglądać to księżniczka stopiszcza tam wyciąga i nie raczy wracać.
ed. 29.10
Dziewczyny zadowolone dotarła paczka z Cavia Nature ponad 2 tygodnie nie miały bo nie chciałam przepłacać w zoologu a do wypłaty trzeba było czekać... ale na szczęście one mają i lubią też beaphar Nature także miały po prostu jedną a nie mieszaną.
Poza tym dostały od mojej koleżanki kule do sianka ( zamówiła swojej szynszyli 2 sztuki i stwierdziła że w sumie bezsensu ) skubią ale najczęściej jak włożę tam np. suszoną koniczynę hehe albo jedna się rozpycha przy paśniku to druga skubnie z tej kuli.
Niedługo Zwinka skończy roczek tort tortem jakiś się zrobi ale może coś wymyślę jeszcze.
Dzisiaj przy zabiegach pielęgnacyjnych zwróciłam uwagę na Kraski paznokieć wygląda ładniej.