Fikus - znaleziona świnka pilnie poszukuje domu! [Pabianice]
Moderator: pastuszek
Re: Fikus - znaleziona świnka pilnie poszukuje domu! [Pabian
Świnka jest śliczna i jak na razie cały czas wystraszona ale apetyt jej dopisuję. Ode mnie brać warzywek i owoców nie chce ale właśnie zostawiłam jej kawełk marchewki, ogórka i jabłka wyszłam na 5 minut z pokoju a jak wróciłam to nic nie było
Kurcze faktycznie szkoda, mały od razu by miał towarzystwo chociaż. Mam nadzieję że trafi do jakieś wesołek gromadki bo już wystarczająco się bida nacierpiałaAgnesP pisze:piękny, moje marzenie ...
gdyby nie to, że w zeszłym tygodniu obiecałam dom już innemu świnkowi ze SPŚM to bym go przytuliła dla mojego Karmela.
Piękny, szkoda, ze tak się stało , ale teraz już będzie tylko lepiej!!
Też mam taką nadzieję!dominika45 pisze:Piękny, szkoda, ze tak się stało , ale teraz już będzie tylko lepiej!!
- AgnesP
- Miejscowość: Warszawa - Mokotów
- Kontakt:
blumbi pisze:Kurcze faktycznie szkoda, mały od razu by miał towarzystwo chociaż. Mam nadzieję że trafi do jakieś wesołek gromadki bo już wystarczająco się bida nacierpiałaAgnesP pisze:piękny, moje marzenie ...
gdyby nie to, że w zeszłym tygodniu obiecałam dom już innemu świnkowi ze SPŚM to bym go przytuliła dla mojego Karmela.
W sobotę mamy łączenie chłopaków. Gdyby nam źle poszło a Rudzielec jeszcze będzie wolny to się odezwę. Trzymam kciuki za supr domek dla niego.
od 2015 mieszkali u mnie panowie Karmel, Fikus, Peru, Blues, Onyx, Barnaba - ale są już za TM.
Przelotem z domu do domu były u mnie Pszczółka, Limona, Piryt, Argonit, Farcik.
Moje tymczasy: Szyszka
Przelotem z domu do domu były u mnie Pszczółka, Limona, Piryt, Argonit, Farcik.
Moje tymczasy: Szyszka
W takim razie czekam na odzewAgnesP pisze:blumbi pisze:Kurcze faktycznie szkoda, mały od razu by miał towarzystwo chociaż. Mam nadzieję że trafi do jakieś wesołek gromadki bo już wystarczająco się bida nacierpiałaAgnesP pisze:piękny, moje marzenie ...
W sobotę mamy łączenie chłopaków. Gdyby nam źle poszło a Rudzielec jeszcze będzie wolny to się odezwę. Trzymam kciuki za supr domek dla niego.
I dziękuję !
Fikus nadal strachliwy ale na szczęście apetyt mu dopisuję. Zjada wszystko co mu się zostawi w klatce (z ręki nie chce jeszcze jeść). Na razie cały czas ma paraliż jak chcę się go pogłaskać i po prostu zamiera i chowa się do kocyka przy najmniejszym hałasie. Na tą chwilę różowy kocyk to jego największy sprzymierzeniec w nieszczęściu
Fikus i jego zmasakrowane jabłko
Fikus i jego zmasakrowane jabłko
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Przepiękny jest. I na miziaka go przerobisz