Wczoraj odbyła się randka Kagami Zbójnickie Chomiczki i Grzesia z Hamsterheaven. Czy będą efekty? Zobaczymy za parę dni
Spodziewam się raczej czarnego towarzystwa, choć możliwy cream, z racji przewijających się po obu stronach zarówno genu na kolor czerwony p jak i b na czekoladę, możliwe pojawienie się dove, jak i champagne. Na czekoladę nie liczę za bardzo w tym miocie. Zarówno Kagami jak i Grześ są chomiczkami długowłosymi, więc włos powinien być jednoznacznie długi.
Międzygatunkowe Zbóje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
- etycja
- Kontakt:
Re: Międzygatunkowe Zbóje
Tak zbierałam się, żeby coś napisać, ale to takie wieści, których nikt nie chce przekazywać. Fruzia przeszła za TM Ostatnie lata, w szczególności ostatni rok, to była ciągła walka z przerzutami, świnka przypominała już sitko. Niestety ostatni dokończył dzieło innych. Nawet nie mam siły płakać po niej, tylko serce boli
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Dla Fruzi , trzymaj się
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Oooo niee. Piękna Fruzia, moja skryta miłość...
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- etycja
- Kontakt:
Ja w sumie zaraz po tym wyjechałam z domu, myślałam, że łatwiej będzie podejść z dystansu, ale ni. Nie da się, zbyt wiele lat wspólnego życia.
Zbóje mają nowego lokatora. Z postojem w Pradze, przyjechał z Danii, z hodowli Hamsterheaven, młodzieniec krótkowłosy golden o imieniu Odyssey
Zbóje mają nowego lokatora. Z postojem w Pradze, przyjechał z Danii, z hodowli Hamsterheaven, młodzieniec krótkowłosy golden o imieniu Odyssey
- etycja
- Kontakt:
Rudy cwaniak będąc w gościnie w CHS Z Květnice, zmachał Kiwi cały miot. Dziś moja maleńka urodziła. Aż mnie ciekawość zżera.