To trzymam kciuki za koniuszka
Wesołe stadko na 16 łapkach i 4 kopytkach
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
loriain
Re: Dziewczynki: czyli Toffi, Linoskoczka i Cichotka
Miło, że się podzielił
-
katiusha
Masz cudne zwierzaki
Trzymam mocno za ich zdrowko, szczególnie pieseła i kobyłki

-
Pikabu
(Nie) Dziękuję w ich imieniu
Kobyłce pomógł zastrzyk od weta
Już powoli wraca do bycia sobą, dzielnie wcina sianko i jedzonko. W środę tak bardzo ją bolało, że z trudem doszła do żłobu (w boksie, a to nie tak duża przestrzeń w końcu). Nasza wspaniała Pani Doktor poleciła nam maść i jest lepiej. Mam nadzieję, że to już ostatnia prosta.
Pan Pieseł powoli zbliża się końcówki antybiotyku, więc jak skończymy to znów badanie krwi. Obserwuje go ile tylko mogę.
Dziewczynkom wczoraj zmieniałam drybed. Swoją drogą znalazłam patent na jego mycie, ponieważ jest duży (100x150) nie mieści się do zwykłej pralki i dzielnie szoruję w wannie. Tylko noszenie go na balkon przerasta mój kręgosłup, więc teraz ocieka sobie na krześle w wannie
Po sprzątaniu było sprawdzanie w klatce, co to duża zmieniła, co jest w miseczce, czy sianka nie zabrała. Starałam się trochę moje puchatki pofocić, ale trudne to gdy one cały czas biegają.
Na pierwszy rzut, kolizja w tuneliku (nadal mają go u siebie, bo uwielbiają przez niego biegać, a go nie gryzą)

Toffi, przyłapana

Wspólne sprawdzanie zawartości miseczki, co z tego, że mają dwie jak można jeść z jednej

Linoskoczka korzysta z okazji i wsuwa sianko

Cichotka w drodze na drugie piętro

I kulka z wikliny, która okazała się być trafioną zabawką

Kobyłce pomógł zastrzyk od weta
Pan Pieseł powoli zbliża się końcówki antybiotyku, więc jak skończymy to znów badanie krwi. Obserwuje go ile tylko mogę.
Dziewczynkom wczoraj zmieniałam drybed. Swoją drogą znalazłam patent na jego mycie, ponieważ jest duży (100x150) nie mieści się do zwykłej pralki i dzielnie szoruję w wannie. Tylko noszenie go na balkon przerasta mój kręgosłup, więc teraz ocieka sobie na krześle w wannie
Po sprzątaniu było sprawdzanie w klatce, co to duża zmieniła, co jest w miseczce, czy sianka nie zabrała. Starałam się trochę moje puchatki pofocić, ale trudne to gdy one cały czas biegają.
Na pierwszy rzut, kolizja w tuneliku (nadal mają go u siebie, bo uwielbiają przez niego biegać, a go nie gryzą)

Toffi, przyłapana

Wspólne sprawdzanie zawartości miseczki, co z tego, że mają dwie jak można jeść z jednej

Linoskoczka korzysta z okazji i wsuwa sianko

Cichotka w drodze na drugie piętro

I kulka z wikliny, która okazała się być trafioną zabawką

-
loriain
Piekne dziewczyny i odwazne ze na pietro wchodza
Polecam przeciecie drybedu na dwie czesci
Trzymam nadal za pana psa i za konika
Polecam przeciecie drybedu na dwie czesci
Trzymam nadal za pana psa i za konika
-
dominika45
Właśnie zastanawiam się nad taka kulką z dzwoneczkiem nie wiem jak moje zareagują bo na przykład brzęku kluczy strasznie się boją.. czy nie będą się bały?
zdjęcia cudowne...
-
Pikabu
Loriain - Mam zakaz na pranie zwierzęcych rzeczy w tej pralce
bo zepsułam już 2 uparcie piorąc derki, więc zostawię chyba ten drybed tak, bo tak czy siak muszę myć w wannie, żeby się duży nie złościł 
Dominika45 - Haha, to dobrze, że nie tylko moje tak mają
Śmiesznie to wygląda, ale kto wie, może im tak milej? cieplej?
Ja mam taką z suszonymi owocami w środku KLIK z dzwoneczkiem nie chciałam bo wiem jakie u nich jest życie nocne i by mi spać nie dały
Za to ta jest fajna bo wkładam im teraz suszone w domu jabłuszka i one sobie turlają ją po klatce i zjadają to co wypada 
Dominika45 - Haha, to dobrze, że nie tylko moje tak mają
Ja mam taką z suszonymi owocami w środku KLIK z dzwoneczkiem nie chciałam bo wiem jakie u nich jest życie nocne i by mi spać nie dały
-
dominika45
Patrząc na moje doszłam do wniosku, ze to nie, ze jest cieplej i milej razem tylko, że "a może ona ma lepsze?!! w tej chwili i z tej własnie miski??
."
kupię taka kule dla swoich.. Gdy zobaczyłam Twoje damy to też sobie pomyślałam, ze Minutka pewnie będzie jak One potargana i śliczna.. Moje niestety nie oszczędzają ani hamakotunelu do którego wchodzą oczywiście we trzy i zostawiają ślady swojej bytności wszędzie i te mokre i bobkowe.. i w norkach
takie prawdziwe świnki - świnki Nie robią jak Twoje kulturalnie.. Gratuluję i zazdroszczę, ze twoje tak mają..
kupię taka kule dla swoich.. Gdy zobaczyłam Twoje damy to też sobie pomyślałam, ze Minutka pewnie będzie jak One potargana i śliczna.. Moje niestety nie oszczędzają ani hamakotunelu do którego wchodzą oczywiście we trzy i zostawiają ślady swojej bytności wszędzie i te mokre i bobkowe.. i w norkach
-
loriain
Uuu pralki sie zapchaly? Podziwiam ja bym nie miala nerwow do prania recznie

-
katiusha
Także specjalnie większą pralkę na 8 kg kupiłam
TŻ już się pogodził z praniem świńskich rzeczy w pralce. Tylko mam często zaglądać, czy filtr się nie zapycha. No ale zaglądam rzadko..