Albo się doaptuje Lazia i Milky i będzie się mieć dwa stadaAussie. pisze:Nieee no ale dwa stada bez sensu.. W jakim sensie jest upierdliwa..? Mała jest jeszcze dzieciaczkiem i na ataki innej świnki reaguje głośnym dziecięcym płaczem i ucieczką.. Jeżeli Kala nie będzie jej gryzła i rzucała się z agresją tylko będzie za nią łazić, kręcić tyłkiem i dominować to mała da się zdominować i już. Będzie kwilić i się skarżyć ale po czasie i Kala przecież odpuści
.
Pchełka - skaczący maluszek [OLSZTYNEK]
Moderator: silje
-
Chocolate Monster
Re: Pchełka - skaczący maluszek [OLSZTYNEK]
-
maleńka
O nie, królowa nie odpuszcza. Wygląda to tak że jeśli inna świnka jest zbyt uległa to może się nad nią pastwić. Mirabelka np jej pyskuje ale się odsuwa bo ma jej dość, a Kala i tak za nią co chwile lata. Świnkę która poprzednio była z nią łączona - Kluseczkę, o mało nie zagryzła, a Kluseczka miała ze 3 miesiące, obydwie były bardzo agresywne do siebie. Tego się boje. Jeśli będzie ją męczyć ale tak jak Mirabelkę - że w końcu daje spokój - to będzie dobrze. 
- Aussie.
- Miejscowość: Olsztynek
- Kontakt:
Ty nie bądź taka mądra One na Ciebie czekająChocolate Monster pisze: Albo się doaptuje Lazia i Milky i będzie się mieć dwa stada
- Aussie.
- Kontakt:
Będą dzisiaj zdjęcia. Mała waży 480g co daje +100g odkąd jest u mnie. Pięknie rośnie choć wyraźnie brakuje jej towarzystwa innych świnek
. Niech szybko kończy tą kwarantanne i wysyłam ją do Ciebie
.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2016, 8:14 przez Aussie., łącznie zmieniany 1 raz.
-
maleńka
To czekamy na zdjęcia
Już się nie mogę doczekać aż przyjedzie
Już się nie mogę doczekać aż przyjedzie
- Aussie.
- Kontakt:
"No ale co to znaczy: nie skacz jak wariatka tylko pokaż się ładnie. ? To tak mam zrobić?"

"A jak się tak uśmiechnę to wystarczy?"

"No nie machaj tak tą natką albo dajesz albo spadywuj.."

"A jak się tak uśmiechnę to wystarczy?"

"No nie machaj tak tą natką albo dajesz albo spadywuj.."

-
maleńka
Co tam u maluszka ? Waga rośnie ? Dawaj zdjęcia