Tuliusz i Tigran - mini giganty! [Warszawa] wst. rez.
Moderator: silje
-
- Miejscowość: Warszawa
Re: Tenna i cztery małe giganty! Cztery! [Warszawa]
Piękne kluseczki 

-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Widziałam ją wczoraj w całości, Sempre się martwiła bardzo, co to się dzieje, że jeszcze nic. Rozwarcie było, że hoho, świnia wyraźnie niezadowolona łypała na nas znad olbrzymiego brzuchola. Słowo honoru, takiego jeszcze nie widziałam, no ale w końcu samych maluchów 400g!
Brawo Tenna!
Brawo Tenna!
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Ja się tylko martwię, że nikt nie pokocha tych śnieżynek białych. A to nie ich wina, że mają takie futerko i takie oczy...
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
A może się uda zestawić rodzeństwo biało-kolorowo? A w ogóle to jakaś bzdura z tym nielubieniem białych świnek. 

- lunorek
- Kontakt:
E tam, moja córa sama wybierała naszego prośka z całej rzeszy prosiaków do oddania, co prawda on jest w połowie biały, a w połowie taki beżowawy, ale oczyska ma mega porzeczkowe i wzięła go właśnie dlatego, że jest prawie biały i te oczy ma takie... Nie martw się zawczasu, prosiaczki po prostu muszą trafić na swojego człowieka. Takie świneczki też się podobają. A swoją drogą to Tenna musiała chyba nie mieć zbyt lekkiego porodu, byłam przy dwóch porodach świnkowych kilka lat temu i żadne prosiaczki nie były takie "umazane", raczej jedynie wilgotne...