Havranek [Poznań] w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
atka1966

Re: Havranek [Poznań] wst. rez.

Post autor: atka1966 »

oj ! jaka kolejka po Havranka się ustawiła :yahoo: super ! to ma chłopak szczęście... oby któryś z domków mu przypadł do gustu, no i nowy kolega :fingerscrossed: bo jak wiemy ciężko jest dopasować prośki płci męskiej :meeting:
dużo dużo :fingerscrossed: i czekamy na wynik - pozytywny oczywiście :jupi:
Kasia

Post autor: Kasia »

Żeby o wszystkie świnki tak się ludzie bili :D
"Moja" Pani ma się kontaktować z Tobą jeszcze w sprawie Radosława, więc nic straconego ;)

edit. Cholera, właśnie zauważyłam, że Radosław też jest zarezerwowany...
Marta_K

Post autor: Marta_K »

Haha no własnie dzisiaj się ktoś w jego sprawie już skontaktował... Pozostaje Tadek, ale ten nie prędko...
kejcix

Post autor: kejcix »

A my czekamy na info i w razie czego jesteśmy gotowi na spotkanie Havranka z Antonim i Porkiem. Jeśli tylko Havranek przyjmie do wiadomości, że król jest tylko jeden i jest to Porek-pan i władca klatki, a wraz z Antkiem będą podziwiać i składać mu hołdy to wtedy wszystko będzie grało:D No chyba,że już dziś się dogada z tamtym prośkiem i nie będziemy mieli szansy tego sprawdzić. Tak czy siak trzymamy kciuki, żeby znalazł dom!
Marta_K

Havek też jest gotów na spotkanie ;) Tamci Państwo raczej go jednak nie chcą
kejcix

Antek się już cieszy na nowego braciszka, a Porek czeka na nowego podwładnego, który będzie mógł go podziwiać i traktować niczym króla:D Kurczę ale trzymam kciuki, żeby się dogadali:)
Marta_K

Dziś jest ten dzień :D Jedziemy wieczorem z Havrankiem poznać Antka i Porka... Trzymać kciuki :fingerscrossed:
atka1966

Post autor: atka1966 »

oj ! trzymamy wszystkie :fingerscrossed: jakie mamy, moje prośki i ja :buzki:
oby nowi chłopcy nie zjedli na dzień dobry maluszka Havranka :pray: oby go przyjęli do swojej farajny :meeting:
StokrotkaPn

Post autor: StokrotkaPn »

Jak po wizycie? Hawranek już w nowym domku?
kejcix

czekamy na Havranka:D Antek go nie zje, ale Porek na pewno będzie chciał pokazać gdzie jego miejsce;)) Jeśli Antek szybko nauczy go podstawowych zasad przetrwania i szanowania klatkowego pana i władcy to się dogadają:D My też bardzo mocno trzymamy kciuki. Miejmy nadzieję, że pogadanka moralizatorsko-rodzicielska z naszymi świńskimi dziećmy przyniesie skutki i chłopaki się zachowają odpowiednio :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”