Pchełka - skaczący maluszek [OLSZTYNEK]
Moderator: silje
-
maleńka
Re: Pchełka - skaczący maluszek [OLSZTYNEK]
To super
Moja mama zawsze jak usłyszy że któraś z naszych świnek ćwierka to biegnie zobaczyć która to, ale jeszcze się nie dowiedziałyśmy 
- Aussie.
- Miejscowość: Olsztynek
- Kontakt:
Hahaha nie znałam jak dotąd osoby, która cieszyłaby się z ćwierkającej świni
. Ciężko zauważyć która świnia ćwierka jeśli w klatce jest ich kilka bo świnia ćwierkając wygląda jakby po prostu stała
.
-
Chocolate Monster
A ja jeszcze nie słyszałam ćwierkania świńAussie. pisze:Hahaha nie znałam jak dotąd osoby, która cieszyłaby się z ćwierkającej świni. Ciężko zauważyć która świnia ćwierka jeśli w klatce jest ich kilka bo świnia ćwierkając wygląda jakby po prostu stała
.
- Aussie.
- Kontakt:
Mrówka też ćwierka, a czeka jeszcze na dom!Chocolate Monster pisze:A ja jeszcze nie słyszałam ćwierkania świńAussie. pisze:Hahaha nie znałam jak dotąd osoby, która cieszyłaby się z ćwierkającej świni. Ciężko zauważyć która świnia ćwierka jeśli w klatce jest ich kilka bo świnia ćwierkając wygląda jakby po prostu stała
.
-
Joanka
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Bo ona cwierka zachęcającoAussie. pisze:Mrówka też ćwierka, a czeka jeszcze na dom!Chocolate Monster pisze:A ja jeszcze nie słyszałam ćwierkania świńAussie. pisze:Hahaha nie znałam jak dotąd osoby, która cieszyłaby się z ćwierkającej świni. Ciężko zauważyć która świnia ćwierka jeśli w klatce jest ich kilka bo świnia ćwierkając wygląda jakby po prostu stała
.
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
- Aussie.
- Kontakt:
No właśnie, Ona wola
.
-
Chocolate Monster
Nie mam niestety świnek w domu,więc Mrówcia byłaby samotnaAussie. pisze:Mrówka też ćwierka, a czeka jeszcze na dom!Chocolate Monster pisze:A ja jeszcze nie słyszałam ćwierkania świńAussie. pisze:Hahaha nie znałam jak dotąd osoby, która cieszyłaby się z ćwierkającej świni. Ciężko zauważyć która świnia ćwierka jeśli w klatce jest ich kilka bo świnia ćwierkając wygląda jakby po prostu stała
.
-
maleńka
To jest tak że jak usłyszymy to się czaimy po ciemku ( w dzień jeszcze nie słyszałam ). Jak zapalimy światło to cała trójka stoi zdziwiona i na nas patrzy 
- Aussie.
- Kontakt:
Mrówka i Pchełka ćwierkają niczym koguty gdy na zewnątrz robi się szaro
.