Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, bo najważniejsze. Dużo samozaparcia w dążeniu do celu i pogody ducha, wspaniałych przyjaciół i wiele miłości. A przede wszystkim zdrowych prosiaczków i nudy, najzwyklejszej nudy żeby móc odetchnąć. Sto lat ciociu Cynthio
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Elitarna 7-świniowa jednostka spec. do tresowania człowi
O jacie, ktoś tu ma dzisiaj urodziny
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, bo najważniejsze. Dużo samozaparcia w dążeniu do celu i pogody ducha, wspaniałych przyjaciół i wiele miłości. A przede wszystkim zdrowych prosiaczków i nudy, najzwyklejszej nudy żeby móc odetchnąć. Sto lat ciociu Cynthio

-
loriain
Wszystkiego najlepszego ! Żeby było wszystko po Twojej myśli 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Dziękuję Wam bardzo - zwłaszcza zdrowie dla świń się przyda

- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Nie musisz dziękować, wystarczy, że wszystkich zaprosisz na jednego 
-
Chocolate Monster
Ja się wproszę na mizianie świń
Pisałam już na chacie ,ale tu nie zaszkodzi,dużo zdrowia szczęścia i żeby prośki Ci nie chorowały
Pisałam już na chacie ,ale tu nie zaszkodzi,dużo zdrowia szczęścia i żeby prośki Ci nie chorowały
-
Izma
Jestem tylko czytelnikiem forum, ale bardzo imponuje mi i podziwiam to jak wiele robisz dla dobra świnek. Życzę Ci, aby dobro które im dajesz wróciło do Ciebie ze zdwojoną siłą. Dzięki takim osobom jak Ty, dzięki SPŚM moje prośki mają się jak pączki w maśle- nauczyłam się jak się nimi opiekować tak jak na to zasługują:)
-
Lusia123
Wszystkiego najlepszego !!
Tęgiej głowy ( i mocnej zależy od okazji
) , zdrowia , szczęście , cierpliwości do rasy ludzkiej i do świnek , żebyś dalej robiła to co robisz , żebyś nigdy nie trapiła się chorobami świnek, sukcesów i spełnienia marzeń 
Tęgiej głowy ( i mocnej zależy od okazji
-
balbinkowo
Cynthia 100 lat!!! Aby doba trwała 48h, aby można było ponicnierobić czasem, aby wypaliło to co zaplanowałaś i w ogóle spełnienia wszystkich, wszyściutkich, wszyściuteńkich marzeń!!! 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt: