Pusia i Umka,Lusia za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Re: Lusia i Pusia
Możesz spróbować Debisa
Znajoma chodzi ze świnkami i jest bardzo zadowolona.

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Debis trochę daleko ,a ostatnio mam problemy z samochodem więc bym musiała ją do autobusu wsadzić
Wrzucam jakieś zdjęcie.. no mi się osobiście nie podoba jakaś sklejka ich zdjęć więcej zdjęć potem ,ale muszę mieć chwilkę dobra jest to ,żeby przypomnieć jak wyglądają. Jeśli na tym ,,czymś'' cokolwiek widać

Miałam opory przed wrzuceniem tego ,ale są tam świnki ? są...
Jestem niestety przeziębiona więc ograniczam kontakt z świnkami. I daje im dodatkowo witaminę. W sumie tylko wtedy je dotykam.

Wrzucam jakieś zdjęcie.. no mi się osobiście nie podoba jakaś sklejka ich zdjęć więcej zdjęć potem ,ale muszę mieć chwilkę dobra jest to ,żeby przypomnieć jak wyglądają. Jeśli na tym ,,czymś'' cokolwiek widać

Miałam opory przed wrzuceniem tego ,ale są tam świnki ? są...

Jestem niestety przeziębiona więc ograniczam kontakt z świnkami. I daje im dodatkowo witaminę. W sumie tylko wtedy je dotykam.
Zdjęcia całkowicie wyleciały mi z głowy :/ Naładuje aparat jak zdjęcia wyjdą znośnie to wrzuce.
Dziś Lusia się obraziła ,bo Pusia została pierwsza pogłaskana i mnie zaatakowała
Zauważyłam też ,że relacje między nimi ociepliły się. Lusia przestała rzęzić. Ostatnio Pusia stała się pół gładkowłosą świnką ,bo ją ostrzygłam. Waga Lusi trzyma się 1070-1100g. Pusia powoli sobie rośnie ,ale to takie chucherko :/ Ma 690-710g
Ostatnio kupiłam paniom kocyk. Przydaje się ,bo panny poza klatką wszystko obsikiwały...wsumie to ich 4 kocyk
Zmieniamy maty na drybedy. Lusi pazury trzeba obciąć ,ale to nie taka prosta sprawa jeden nawet jest trochę zakręcony
Dziś Lusia się obraziła ,bo Pusia została pierwsza pogłaskana i mnie zaatakowała

Zauważyłam też ,że relacje między nimi ociepliły się. Lusia przestała rzęzić. Ostatnio Pusia stała się pół gładkowłosą świnką ,bo ją ostrzygłam. Waga Lusi trzyma się 1070-1100g. Pusia powoli sobie rośnie ,ale to takie chucherko :/ Ma 690-710g
Ostatnio kupiłam paniom kocyk. Przydaje się ,bo panny poza klatką wszystko obsikiwały...wsumie to ich 4 kocyk

Zmieniamy maty na drybedy. Lusi pazury trzeba obciąć ,ale to nie taka prosta sprawa jeden nawet jest trochę zakręcony

Re: Pani Mroku i Pani Świtała - L&P
Mamy taki malutki problem
Otóż Pusia nałogowo zjada włosy ludzkie i czasem swoje :/
Tak siedzi obok ciebię odwracasz się i wsuwa twoje włosy
Z tego co wiem włosy się nie trawią..i bardzo nie dobrze ,że je je
Tylko co zrobić ,aby przestała ?

Otóż Pusia nałogowo zjada włosy ludzkie i czasem swoje :/
Tak siedzi obok ciebię odwracasz się i wsuwa twoje włosy

Z tego co wiem włosy się nie trawią..i bardzo nie dobrze ,że je je
Tylko co zrobić ,aby przestała ?
- swissi
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
Nie wiem co zrobić żeby nie jadła. Ale na odklaczenie podobno sok z ananasa swiezego.
Kraska (ze mną od 06.02.2016)
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]

Za zanik dziwnych nawyków żywieniowych i zdrówko 3mam kciuki
Zaczepiste fotki! Jedo , jak z Gwiezdnych Wojen wygląda!

Zaczepiste fotki! Jedo , jak z Gwiezdnych Wojen wygląda!

- swissi
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
ja blenderowałam kawałek ananasa i dawałam sok. Myślę że kawałek można dać. Moja po prostu nie lubiła za bardzo świeżego a sok z strzykawki piła.Lusia123 pisze:A ,tak śwince też mogę dać ?
Kraska (ze mną od 06.02.2016)
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913