@PFF - No nie wiem, nie wiem
@Cynthia - w zagrodzie cat's best drewniany zbrylający, a na półce podkład.
@porcella - Półka w ogóle na razie jest trochę straszna i niezrozumiała, ale moje świnki mają małe rozumki i niewielkie potrzeby eksploracji, będę je powolutku zachęcać do odkrywania nowych, podniebnych przestrzeni. Wiesz, są tam od wczoraj, daję im czas. Na razie Kiwi i Soia potrafią zejść po tym jak jakaś niezrozumiała siła je tam teleportuje. Goferek pozostanie parterowy, on ma już niewystarczający rozumek i nikłe możliwości motoryczne.
Na razie na półce brakuje jeszcze domku, bo trzeba przyciąć sklejkę, a pod półką będzie hamak - ale muszę popełnić.
Kiwi, Soia & Gofer - nowe świnkopudełko!
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: Kiwi, Soia & Gofer - nowe świnkopudełko!
Ej, ej! Świnki spod mojej pieczy nie mają małych rozumków!
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
I pomyśleć, że normalni ludzie w tym kącie ustawiliby pewnie kanapę. Kredens? Może nawet jakiś ekstrawagancki szezlong
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
A ścianki szklane czy z plexi?
@porcella - Myślę, że wpisuje się to w kategorię "ekstrawagancki szezlong" - nie jest tylko powiedziane, czyj to szezlong.
@PFF - Może faktycznie mają duże, tylko dla niepoznaki ukrywają. Albo wykorzystują w lepszych celach. Dziś M. nie mógł się nadziwić, że jak on coś robi w domu, to świnki nie kwiczą, cichutko są i zajęte swoimi sprawami. A jak ja się pojawiam, to drą się jakby żywcem obdzierane, że daj, daj! Dziwne, nie? Niespotykane. Kto by to przypuszczał!
@Cynthia - po namyśle jednak szkło.
@PFF - Może faktycznie mają duże, tylko dla niepoznaki ukrywają. Albo wykorzystują w lepszych celach. Dziś M. nie mógł się nadziwić, że jak on coś robi w domu, to świnki nie kwiczą, cichutko są i zajęte swoimi sprawami. A jak ja się pojawiam, to drą się jakby żywcem obdzierane, że daj, daj! Dziwne, nie? Niespotykane. Kto by to przypuszczał!
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
To jest świetne, wręcz idealnie pasuje do tego, co bym chciała w roku świnkowego pokoju postawić...sempreverde pisze:@porcella - Myślę, że wpisuje się to w kategorię "ekstrawagancki szezlong" - nie jest tylko powiedziane, czyj to szezlong.
Nie sprzedam!
Ale mogę Ci udzielić wszelkich wskazówek technicznych wraz z projektem w SketchUpie.
Ale mogę Ci udzielić wszelkich wskazówek technicznych wraz z projektem w SketchUpie.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Moje ma mieć wymiary 150x90 plus dwie półki takie 50x70? No i jeszcze moje świnie musiałyby się ze sobą dogadać...
No wiem przecież, wiem.
Dogadają się, musisz tylko wymyślić jakąś solidną groźbę.
Dogadają się, musisz tylko wymyślić jakąś solidną groźbę.
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Oo, jakie fajne mieszkanko
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! ⬇
Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci
Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci