Gdańskie Morświny x3
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Malibu, Tequilla i mała owieczka ♥
Oo, jaka ślicznotka
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! ⬇
Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci
- Bulletproof
- Kontakt:
Wyjęłam malutką wieczorem żeby kości rozprostowała, a tu chomik a nie świnka Jeeeeny, wciska się w takie dziury, co to zajmują 1/3 jej szerokości, wspięła się (!) po kratach klatki, że musiałam ją zdejmować żeby sobie krzywdy nie zrobiła...
Zza klatki dziewczyn wystaje gdzieś ok. 3cm. półki. USIADŁA NA NIEJ! I chciała się wspinać wyżej!
Z takim dzieciuchem to zawału można dostać...
Starsze raczej ją ignorują (zza krat oczywiście), później Malibu podeszła i zaczęła ją całą wąchać i uszka wylizywać.. więc mam nadzieję że to dobrze rokuje
O ile dziś owieczka będzie spokojna to jutro po szkole zaczynamy łączenie, trzymajcie kciuki
Zza klatki dziewczyn wystaje gdzieś ok. 3cm. półki. USIADŁA NA NIEJ! I chciała się wspinać wyżej!
Z takim dzieciuchem to zawału można dostać...
Starsze raczej ją ignorują (zza krat oczywiście), później Malibu podeszła i zaczęła ją całą wąchać i uszka wylizywać.. więc mam nadzieję że to dobrze rokuje
O ile dziś owieczka będzie spokojna to jutro po szkole zaczynamy łączenie, trzymajcie kciuki
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
To trzymam kciuki, bo jestem ciekawa łączenia najlepiej film ...proszę
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Bulletproof
- Kontakt:
O, fajny pomysł spróbuję nagrać, ale że pewnie łączenie będzie w łazience to nie obiecuję super jakości
Tak teraz stwierdziłam, że nawet się stresuję.. to będzie moje pierwsze łączenie
Tak teraz stwierdziłam, że nawet się stresuję.. to będzie moje pierwsze łączenie
Będzie dobrze, najlepiej nie wyobrażaj sobie czarnych scenariuszy i tak nic od Ciebie nie zależy tylko od prośków
- Cooyo
- Kontakt:
Będzie dobrze
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! ⬇
- Bulletproof
- Kontakt:
Eh no i z łączenia dzisiejszego nici. Jakieś choróbsko mnie wzięło, a oczywiście i tak muszę siedzieć przy książkach, biol-chemem jest się całe życie
Więc oficjalnie przenoszę łączenie na piątkowe popołudnie, łatwiej nam wszystkim będzie.
Malutka już ma dosyć siedzenia w tej małej klatce, naszła ją ochota na spacerki Jeszcze dosyć nieufna jest, odwraca się tyłem zamiast się chować, ale jednak. Z ręki je, daje się podnieść i pogłaskać, ale szału nie ma póki co.
No i nadal szukamy imienia
Więc oficjalnie przenoszę łączenie na piątkowe popołudnie, łatwiej nam wszystkim będzie.
Malutka już ma dosyć siedzenia w tej małej klatce, naszła ją ochota na spacerki Jeszcze dosyć nieufna jest, odwraca się tyłem zamiast się chować, ale jednak. Z ręki je, daje się podnieść i pogłaskać, ale szału nie ma póki co.
No i nadal szukamy imienia
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
A imię też "alkoholowe"? Temat rzeka... mam parę propozycji:
Anizetta, Kahlua, Grappa, Rakija, Prunelka, Peryska, Sake albo Brandy lub Gini (od ginu)
Anizetta, Kahlua, Grappa, Rakija, Prunelka, Peryska, Sake albo Brandy lub Gini (od ginu)
Pyrka