- imię: Lonely Boy
- płeć świnki: samiec
- nr adopcyjny: 2976
- stan adopcji: w DS
- imię: Chuck Buss
- nr adopcyjny: 2977
- stan adopcji: w DS u mnie
- imię: Nate
- nr adopcyjny: 2978
- stan adopcji: w DS
- miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo: Poznań, Lilith88
- historię zwierzęcia, przebyte choroby: Kończymy leczyć wszołki, poza tym cała brygada zdrowiutka. Świnki zostały znalezione w lesie z resztą rodziny (23 prosiaki łącznie), na szczęście znalazła się dobra dusza która postanowiła je wyłapać i przekazała prosiaczki pod opiekę Stowarzyszenia.
- informacje dot. diety: Jedzą wszystko choć najchętniej warzywa korzeniowe typu marchew, burak, lubią też jabłka, najmniej smakują im rzeczy czerwone czyli papryka, pomidor ale też zjedzą jak nie ma nic innego, wszelkie natki i cykoria zjadliwe, koper włoski blee.. ale ok zjemy jak nie chcesz dać nic innego Ogólnie straszne żarłoki i ciężko nadążyć z dorzucaniem jedzenia Z granulatów jedzą obecnie CN ale jak moje chłopaki prywatne podzieliły się JR Farm Grainless Complete to też zjadły więc każdy dobry granulat pewnie zjedzą.
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: Dzieciaczki do adopcji po doleczeniu wszołków i uzyskaniu wagi 350gram (około 01.10.2016).
Oczywiście do adopcji w parach (trójkach? ) lub do innych samców.
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: PW Lilith88
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: ja sama?
Mamy też mamuśki i siostrzyczki wątek tutaj---> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =11&t=6733
✰Leśni plotkarze x 3✰ [POZNAŃ] Lonely Boy rez./Nate rez.
Moderator: silje
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
✰Leśni plotkarze x 3✰ [POZNAŃ] Lonely Boy rez./Nate rez.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2016, 15:20 przez Lilith88, łącznie zmieniany 4 razy.
- Lilith88
- Kontakt:
Re: Leśni plotkarze x 3 [POZNAŃ]
Zdjęcia dodane Jutro postaram się zrobić lepsze w dziennym świetle, oddające ich nieziemską urodę
Tak jak u dziewczyn tak i tu wytłumaczę, że tytuł wątku taki od ich rozgadania i imiona w związku z tym z serialu Gossip Girl
Tak jak u dziewczyn tak i tu wytłumaczę, że tytuł wątku taki od ich rozgadania i imiona w związku z tym z serialu Gossip Girl
Lonley Boy co za poza na drugim zdjęciu trochę szczurkowato wyglądają, takie smukłe Chuck Buss jak i w serialu tak i tu mój faworyt
- Lilith88
- Kontakt:
Mój też i dlatego dostał właśnie takie imię Ale wszystkie są piękne, mojemu mężowi się białasek podoba najbardziej, naprawdę muszę jutro zrobić porządne fotki, bo są wszyscy cudni!loriain pisze:Lonley Boy co za poza na drugim zdjęciu trochę szczurkowato wyglądają, takie smukłe Chuck Buss jak i w serialu tak i tu mój faworyt
Chętnie ich po oglądam na kolejnych zdjęciach bo naprawdę przystojni a siostra i mamy też cudne
Jakie słodkie cudaki Uwielbiam takie kolorki. Zupełnie jak mój Gilbert.
Trzymam kciuki za nowe domki. Myślę, że znajdą się szybko
Trzymam kciuki za nowe domki. Myślę, że znajdą się szybko
Re: ✰Leśni plotkarze x 3✰ [POZNAŃ]
Śliczne chłopaki
Jeden będzie mój. Dołączy do Fagota i Popka i wtedy to dopiero będą wojownicy!
Jeden będzie mój. Dołączy do Fagota i Popka i wtedy to dopiero będą wojownicy!
- Bulletproof
- Kontakt:
Re: ✰Leśni plotkarze x 3✰ [POZNAŃ]
Jeny, to naprawdę ogromny miot się trafił! Wszyscy śliczni, pewnie momentalnie się rozejdą