ZOOBOTANICA 2016 Wrocław 24-25 września

Tutaj możesz podyskutować o imprezach w których weźmie udział Stowarzyszenie.
ODPOWIEDZ
joanqa
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: ZOOBOTANICA 2016 Wrocław 24-25 września

Post autor: joanqa »

To i ja przytargam kudłatą Wichurę. Czy będą jakieś inne świnkopanienki? To moje świńskie dziecię baaardzo pragnie kontaktu z koleżankami...
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

joanqa pisze:To i ja przytargam kudłatą Wichurę. Czy będą jakieś inne świnkopanienki? To moje świńskie dziecię baaardzo pragnie kontaktu z koleżankami...
To trzeba jej adoptować koleżankę, albo dwie :ok:
Awatar użytkownika
Oldzah
Kontakt:

Post autor: Oldzah »

Ja w piątek z Ognistą i pastuszkiem jedziemy zawieźć rzeczy i przygotować co nieco. Mamy 3 identyfikatory :) dzwoniłam i załatwiłam ;) bo były 2 przewidziane
Moje panny: Stefania i Bella

Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
Awatar użytkownika
dortezka
Kontakt:

Post autor: dortezka »

to i ja się zjawię ok 12. Mogę przysiąść na chwilę przy stoisku (miziać świnki itp :szczerbaty: ).
Dzima, co do niedzieli i przewodnika to chętnie ale... po 16.. mam zajęcia od 8 do 16 (tak, dortezka poszła do szkoły :szczerbaty: ). A w sb się widzimy? o której kto będzie? i co później?? :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
lubię

Post autor: lubię »

Zacznijcie zwiedzanie od Przestrzeni (róg Paderewskiego i Mickiewicza, niedaleko Hali) - strasznie fajne miejsce, a za moment będzie za zimno, żeby tam wpaść na kawę czy piwo.
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Dortezka, a masz jakieś plany co do "później"? :102: Bo myślę jakie obiektywy wziąć, czy do focenia zwierzaków typowo portretowo czy zoom... No i musimy z mamą godzinowo się zgrać, bo ona jakieś tam plany ma swoje ;)
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

dortezka pisze:to i ja się zjawię ok 12. Mogę przysiąść na chwilę przy stoisku (miziać świnki itp :szczerbaty: ).
Dzima, co do niedzieli i przewodnika to chętnie ale... po 16.. mam zajęcia od 8 do 16 (tak, dortezka poszła do szkoły :szczerbaty: ). A w sb się widzimy? o której kto będzie? i co później?? :szczerbaty:
A czego się tak pilnie uczysz? :szczerbaty:

Dropsiu a będziesz w sobotę w zwierzyncu ?
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Wiesz, zastanawiam się właśnie. Krew miał badaną miesiac temu, z drugiej strony chciałabym skonsultować dokładnie te wyniki z jakimś sensowny wetem, fajnie by było gdyby go osłuchała bo na ostatniej kontroli inna wetka tego nie zrobiła... Wiec prawdopodobnie tak. Przy czym wtedy to jak najwcześniej żeby zdążyć przed tłumami ;)
Awatar użytkownika
dortezka
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dropsio pisze:Dortezka, a masz jakieś plany co do "później"? :102:
Jeśli chodzi o sobotę, to plany mam takie, jak przyjezdni.. Czyli jakie masz Dropsio plany? ;)
pastuszek pisze: A czego się tak pilnie uczysz?
A sobie szaleje i technika weterynarii będę robić :szczerbaty: mój wet zawału dostanie jak pójdę do niego na praktyki :102:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Oldzah
Kontakt:

Post autor: Oldzah »

dortezka pisze: A sobie szaleje i technika weterynarii będę robić :szczerbaty: mój wet zawału dostanie jak pójdę do niego na praktyki :102:
A gdzie we Wrocławiu robisz tego technika?
Moje panny: Stefania i Bella

Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy i przedsięwzięcia”