Nowe dzieje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Harvejowa

Re: Przypełzło

Post autor: Harvejowa »

Już mieszka z Mufim i Jagodą ;) dziewczyny się skumplowały
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

To świetnie ;) Kiedy ślub? :lol:
loriain

Post autor: loriain »

I jak tam kocia bida?
paprykarz

Post autor: paprykarz »

:love: Cudowna. Widzę świńskie klatki górą :) Moje znajdy też siedziały w klatce prosiakowej. Mina mojego brata była bezcenna jak przyszedł a moja Winnie łaziła po kratkach jak szczur. A była bardzo malutka (230g jak ją brałam, miała ok miesiąca) i strasznie brzydka. Cześć ludzi myślała, że to nietoperz :glowawmur:
Harvejowa

haha :D tak to jest z tymi bidami... Ja nie mogę jej zabrać do domu :( ale szef rozmawia z żoną i może zgodzi się zabrać malucha do siebie na stałe :) )
paprykarz

Post autor: paprykarz »

Super by było. U mnie takie bidy były 3. Każda w innym czasie na szczęście. Najpierw zawsze wet, test FeLV/FIV a potem kwarantanna w klatce, w łazience. Tym sposobem mam w domu 4 koty a mąż ma zakaz znoszenia kolejnych
loriain

Post autor: loriain »

Ta mała bida to naprawdę malutka. Ale już widać ze się lepiej czuje :szczerbaty:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

jejku jakie maleństwo.. ale za to jaka szczęściara, że Ty stanęłaś na jej drodze :) :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Harvejowa

Jest zabawy z ta kluseczka :-) ale nawet Pani weterynarz w szoku jaki spokojny i grzeczny z niej Miziak - duuuzo czasu to wszystko trwa ale umiemy się bawić, wiemy po co kuweta, a na czlowieki mruczymy jak patrzą xd
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”