Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Cooyo
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Dropsio i Cosiek - duet prawie doskonały

Post autor: Cooyo »

Piękny Cosiek :love: Szkoda, że już powoli kończą się te zielone przysmaki z dworu.. :roll:
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! :D
Obrazek

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis :love:

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci :candle: :swieca:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

dokładnie myślę jak loriain.. wszystko małymi kroczkami.. ja też 10 lat temu marzyłam, by teraz być w innym punkcie życia. Wyszło, jak wyszło.. ale jeszcze trochę życia przede mną.. więc zaczynam powoli niektóre rzeczy wdrażać..

pomysł na pieszą wycieczkę super! na razie szkoła, potem studia.. może właśnie w którymś z tych momentów w życiu spotkasz taką samą "szurniętą" albo "szurniętego" który pójdzie razem z Tobą ;)

a my byliśmy na korekcie u Gandeckiej....... dzień później Pigi dostała wstrząsu... nie oskarżam jej, ale jednak koretka u Piaska zawsze wyglądała trochę inaczej. Pigi wracała do mnie jeszcze śpiąca po 5 minutach.. tutaj czekałam 20 minut, wróciła lekko wybudzona.. i pierwszy raz podpisywałam kartkę, że wiem, z czym to się wiąże.. aż nie mogę dalej pisać :cry:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
lubię

Post autor: lubię »

dortezka pisze:może właśnie w którymś z tych momentów w życiu spotkasz taką samą "szurniętą" albo "szurniętego" który pójdzie razem z Tobą ;)
Jakby powiedziała Mae West: "Jak to? Tylko jednego?!" 8-)
Akurat dzisiaj YT mi zaproponował coś w temacie https://www.youtube.com/watch?v=sygvbGHjcv0 Zresztą... "dość jest wszystkiego, dojść można wszędzie - w górę szlaban!" ;)
Ja u Piaska też podpisywałam, nie przy każdym zabiegu, ale przy niektórych tak :think: U Grześka nie pamiętam, jeśli nawet to raz na wszystkie ;)
Dropsio

Post autor: Dropsio »

O, lubię, dzięki za piosenkę, słyszałam gościa ostatnio w Trójce chyba, ale nie dosłyszałam jak się nazywa i znaleźć nie mogłam :D
Zdaję sobie sprawę że wszystkiego nie zrobię, ale próbować warto, najwyżej się nie uda. Marzenia spełniam praktycznie cały czas, drobne bo drobne ale jednak. Ot, ostatni wypad i niespodzianka w postaci przypadkowego wpadnięcia na obóz obrączkarski, a w obozie obrączkowano akurat zimka
Obrazek

Tym razem siostra miała farta i to ona miała zaszczyt wypuścić cudaka.
Obrazek

Z resztą później po raz pierwszy widziałam rycyki, o których marzyłam od dawna. Może i leciały, ale widziałam. :D
Ciągle mamy jakieś drobne cele z których realizowania mamy z tatą niezłą radochę. Marzy mi się np. znajomość nazw łacińskich wszystkich krajowych ptasiorów. I tak co kilka dni wbijam sobie do łba kilka nazw, niedawno stuknęła 50. Mało bo mało, ale powolutku i może kiedyś się uda.
Moja najlepsza koleżanka poszła w tym roku do VII i zdaje mi co chwilę relacje. Okazuje się że np. na biol-chem-fizie jest angielski i... łacina właśnie :) Dodatkowo z ciekawszych mają zajęcia z historii teatru, świetne kółko teatralne, zajęcia z szermierki i strzelectwa... Do tego ODRA i braknie mi czasu :P

Dortezka, nic już nie zrobisz... Caly czas strasznie mi smutno jak sobie o tym pomyślę, miałam nadzieje że może w tym roku na Zoo ją poznam :(
Ja przed operacją podpisywałam papier że zdaje sobie sprawę z ryzyka itd, ale to była operacja mocno podwyższonego ryzyka.
lubię

Post autor: lubię »

No co Ty, głosu Waglewskiego nie poznałaś? Ehh, ta dzisiejsza młodzież... :roll: :P
Jest łacina. Tż do dzisiaj ni w pięć, ni w dziewięć wtrąca, że Galia dzieli się na trzy części. Póki co - a leci mi z nim 13 rok chyba - nie dowiedziałam się, czy jego znajomość łaciny wykracza poza to stwierdzenie :szczerbaty: Ale też nie sądzę, żeby ludzie, którzy go uczyli, robili to nadal. Nawet nie jest pewne, czy żyją...
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Znowu nowy awatar...A że to niby ja zmieniałam i się zdecydować nie mogłam :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Dropsio

No, ta dzisiejsza młodzież to straszna jest :lol:
Asita, no bo tamten to taki szarobury był, w sumie nie wiadomo co na nim było. A zimek jest kolorowy i ładniutki :102:
Słyszałam że na Zoobotanikę się wybierasz? To teraz już nie wypada się nie pojawić :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Nie, no nie zaprzeczę już :102: Jedziemy na 100%, z brackim nocleg załatwiony a jeśli pogoda będzie ładna, to jeszcze do niedzieli zostaniemy :szczerbaty: Dawno nie byłam na wrocławskim rynku.
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Dropsio

To super! Już nie mogę się doczekać Zoobotaniki :D
Dropsio

Był Cosiek w trawie, to dziś będzie Drops podczas cowieczornego tulania :)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”