Fredi
- wiek - ok. 3 lata
- płeć - samiec
- nr adopcyjny - 2618
- miejscowość, w której przebywa zwierzę, oraz u kogo - Chorzów, Panna Fiu Fiu
- historia zwierzęcia - zwierzę oddane przez osobę prywatną razem z Wiórkiem, adoptowany przeze mnie. Niestety jeden z rezydentów go nie polubil. Wraca do adopcji. poprzedni wątek
- przebyte choroby - zdrowy, duży prosiak z dużym apetytem. Miał usuwanego kaszaka.
- informacje dot. diety - CN, warzywa lubi wszystkie chociaż ukochał sobie liście kalarepy. Na ogół zje wszystko i wygląda na takiego

- stan adopcji - W NOWYM DOMU u katerriny
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - do adopcji do innej świnki
- kontakt - adopcje@forum.swinkimorskie.eu oraz PW
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia - obowiązuje wizyta przed adopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej.
Ważne jest dla mnie, aby prosiak trafił w jak najlepsze ręce. Dla dwóch świnek wymagam minimum klatki o powierzchni 5000cm2, preferowana większa. Prosiak na dany moment jest zdrowy, jednak należy pamiętać że jest to zwierzę i może w każdej chwili się rozchorować - chcę, aby przyszły dom przemyślał adopcję. Ze swojej strony obiecuję pełne wsparcie merytoryczne przy opiece. Z powodu dorosłego wieku nie wyrażam zgody na jego kastrację ani sterylizację bez powodu medycznego.