Tutaj dzielimy się opiniami na temat Pani lek. wet. Karoliny Siedleckiej-Kowalczewskiej.
Obecnie przyjmuje (30.07.2016):
Kielce
ul. Nowaka-Jeziorańskiego 73
tel. (41) 330 37 90
w nagłych wypadkach: 888 471 693
Opinie wyrażane na forum są prywatnymi opiniami jego użytkowników i nie reprezentują stanowiska członków Stowarzyszenia Pomocy Świnkom Morskim.
[KIELCE] lek.wet Karolina Siedlecka-Kowalczewska
Moderator: pastuszek
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Re: [KIELCE] lek.wet Karolina Siedlecka-Kowalczewska
Potwierdzam! Jeden z najlepszych weterynarzy jakich spotkałam na swojej drodze . Pani ma indywidualne podejscie do pacjenta, bezpłatne konsultacje (nawet pazurki swinkom za darmo obetnie), tanie leki. Co prawda, jej gabinet nie powala nowoczesnością, ale wiedza zdecydowanie to wynagradza. Dodatkowo w nagłych wypadkach zawsze możemy do niej zadzwonić, a w razie jakichs pytań napisac smsa lub maila- zawsze odpisze.
Podsumowując, polecam panią Siedlecką z całego serca! Nieraz wyleczyła moje prosiaki
Podsumowując, polecam panią Siedlecką z całego serca! Nieraz wyleczyła moje prosiaki
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
bardzo się cieszę, że wreszcie jest jakiś dobry namiar. Bywam w okolicy i zawsze sie stresuję, że mi dziewczyny zachorują.
Witam, pytanko czy Pani doktor nadal tam przyjmuje ?, bo chętnie odwiedzę specjalistę od świnek. Czy kogoś jeszcze polecacie w Kielcach ?
Najlepiej zadzwonić i zapytać
- Destiny
- Miejscowość: Kielce
- Kontakt:
Jestem pod wielkim wrażeniem Pani dr i oczywiście Ją polecam. Niesamowicie empatyczne podejście do pacjenta i do właściciela Gabinet może skromnie wyposażony, ale postawa Pani doktor rekompensuje niedostatki. Mimo braku RTG Pani dr kieruje do świetnych specjalistów. Jesteśmy w trakcie leczenia, ale już teraz mogę powiedzieć, że cieszę się, że trafiłam na takiego lekarza