...kati...?loriain pisze:Ja widziałam na niemieckim ebayu plany budowy różnych dużych drewnianych klatek. Każdy plan to koszt 9,90 ojro...
Luźna sugestia, nie czuj się zobowiązana, ale wiesz - wolny rynek to jest jednak wartość...

Moderator: pastuszek
...kati...?loriain pisze:Ja widziałam na niemieckim ebayu plany budowy różnych dużych drewnianych klatek. Każdy plan to koszt 9,90 ojro...
Coś nie tak napisałam?lubię pisze:Ekhem......kati...?loriain pisze:Ja widziałam na niemieckim ebayu plany budowy różnych dużych drewnianych klatek. Każdy plan to koszt 9,90 ojro...
Luźna sugestia, nie czuj się zobowiązana, ale wiesz - wolny rynek to jest jednak wartość...
porcella pisze:uwielbiam puchacza (bubo bubo)
a upupa epops tez niezła.
@Katiusha, jakbys mi wymyśliła,jak zrobić lokum dla dwóch par mieszanych, w których samce (Knedel z Loczkiem) chetnie by się zagryzły. I jeszcze mogło by być pięterko dla tymczasków jakiś...
I żeby na parterze nie pełzać. tzn żebym ja nie pełzała... Ten pomysł z paletą na dole jest genialny, tylko co wyżej? Bo właśnie nie powinno być komunikacji miedzy piętrami.
ja nie kojarzę jakby..katiusha pisze:Te moje nowe tymczasy już zarezerwowane dla katiushy. Nie wiem, czy znacie
pomysł idealny!martuś pisze: Skoro zakochałaś się w Frędzelku a on zaakceptował świnie, przyzwyczaił się do Was, nie sika w domu to go zostaw sobie a mamie weź innego psa.Tym sposobem dwa psy pokrzywdzone przez los będą miały cudowne domki
chyba tylko ludzie nieodpowiedzialni.. ja bym nie oddała.. w ogóle, jak już biorę coś pod swoją opiekę, to nie ma opcji oddania.. i ma mieć najlepsze warunki z możliwych.. ja nie rozumiem, jak komuś może się zwierze znudzić..Carmelisa pisze: Generalnie, myślę, że 90% ludzi, by takiego psa oddało. Był strasznie problematyczny.