☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
lubię

Re: ✰COOL SEXTET✰ czyli G.K.N.A.P.P SQUAD :D

Post autor: lubię »

Ekhem...
loriain pisze:Ja widziałam na niemieckim ebayu plany budowy różnych dużych drewnianych klatek. Każdy plan to koszt 9,90 ojro...
...kati...?
Luźna sugestia, nie czuj się zobowiązana, ale wiesz - wolny rynek to jest jednak wartość... :102:
loriain

Post autor: loriain »

lubię pisze:Ekhem...
loriain pisze:Ja widziałam na niemieckim ebayu plany budowy różnych dużych drewnianych klatek. Każdy plan to koszt 9,90 ojro...
...kati...?
Luźna sugestia, nie czuj się zobowiązana, ale wiesz - wolny rynek to jest jednak wartość... :102:
Coś nie tak napisałam? :redface:
lubię

Post autor: lubię »

Nie :lol: Zobacz dyskusję w rejonie 521-524 strony, od
porcella pisze:uwielbiam puchacza (bubo bubo)
a upupa epops tez niezła.
@Katiusha, jakbys mi wymyśliła, :help: jak zrobić lokum dla dwóch par mieszanych, w których samce (Knedel z Loczkiem) chetnie by się zagryzły. I jeszcze mogło by być pięterko dla tymczasków jakiś... :please: I żeby na parterze nie pełzać. tzn żebym ja nie pełzała... Ten pomysł z paletą na dole jest genialny, tylko co wyżej? Bo właśnie nie powinno być komunikacji miedzy piętrami. :idontknow:
;)
loriain

Post autor: loriain »

A już zalapalam ;) to teraz nic tylko rozrysowywac plany budowy i biznes na allegro prowadzić :lol:
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Post autor: Joanka »

Kati chwilowo niedostępna wakacyjnie, bardzo pod wschodnią granicą... pewnie nadrobi wszystko jak wróci ;)
DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
Awatar użytkownika
joaś
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: joaś »

to ja w międzyczasie spróbuję nadrobić wątek, chociaż nie będzie łatwo się połapać... może ktoś ma opracowaną ściągę? :D
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

katiusha pisze:Te moje nowe tymczasy już zarezerwowane dla katiushy. Nie wiem, czy znacie
ja nie kojarzę jakby.. :think: trzeba jej WPA zrobić :laugh:
martuś pisze: Skoro zakochałaś się w Frędzelku a on zaakceptował świnie, przyzwyczaił się do Was, nie sika w domu to go zostaw sobie a mamie weź innego psa.Tym sposobem dwa psy pokrzywdzone przez los będą miały cudowne domki
pomysł idealny! :like:
Carmelisa pisze: Generalnie, myślę, że 90% ludzi, by takiego psa oddało. Był strasznie problematyczny.
chyba tylko ludzie nieodpowiedzialni.. ja bym nie oddała.. w ogóle, jak już biorę coś pod swoją opiekę, to nie ma opcji oddania.. i ma mieć najlepsze warunki z możliwych.. ja nie rozumiem, jak komuś może się zwierze znudzić..

Frędzel cudny! :love:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Lizaczek

Post autor: Lizaczek »

Boże...tak patrzę patrzę...cofam się kilkadziesiąt stron...i... o nie... przegapiłam Paris... :roll:
Jest taka cudna :love:
Awatar użytkownika
sanedie
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: sanedie »

Oj Kati widzę że w przerwie przegapiłam pare ładnych wieprzków! :love: :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaoru22
Miejscowość: Kalisz/Toruń
Kontakt:

Post autor: Kaoru22 »

Dopiero zauważyłam że też sie "dopsiłaś" :102: Gratuluję!! Będzie miał u Ciebie wspaniałe życie :buzki:
Kawalerów trzech http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=635

Vituś i Dieguś na zawsze w moim sercu :candle:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”