✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy Lilith✰ 10sięcioświń + koci dwupak ♡♡♡

Post autor: Lilith88 »

Pięknie to wygląda, też mi się podoba takie świńskie lokum :love:
Powinna być, ja swoją tam kupiłam i mieli wtedy sporo a jeszcze kiedyś wcześniej jak byłam to w ogóle jeszcze więcej było.

Kiedy wpadasz wymiziać miśki? :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Jak zbuduję klatkę, bo muszę w końcu baby przenieść do pokoju. Może w przyszłym tygodniu się ogarnę :D i porwę Gerusia :love:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Dobra, dobra, gadasz i gadasz, okazji miałaś masę a Gery jak był tak jest na swoim miejscu :neener:
Czekam w takim razie na info. kiedy wpadasz ;) i na zdjęcia nowej klatki u Ciebie w wątku :szczerbaty:
mataforgana

Post autor: mataforgana »

Dzima, o kurcze ogromne dzięki za link! Jakoś nauczona szczurzym doświadczeniem nie wpadłabym na pomysł przerobienia mebli z Ikei na klatę - a akurat w naszym domu to właśnie te meble królują... Kurcze, to może zamiast kupować większą klatę i doprowadzać męża do furii - przerobię kawałek Expedita dla świni! :D

Lilith, twoi chłopcy przeuroczy <3 Piękne stado!
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Hymm.. a właśnie ale moje prośki mi zjadły drewniane meble z Ikei. Zresztą Dzima widziała. Laku nie zjedzą? :think:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Od razu jak zbuduję to na pewno się pochwalę :D pokój wyremontowany, więc już jest bliżej niż dalej ogromnej willi.
Ojciec mnie stłamsił czy w tej Mrówce na pewno będzie, bo miał jechać ze mną większym autem, ale jak mam słuchać jego bręczenia to chyba jednak wcisnę te płyty do mojego "golasa" (seicento) :levitation:

mataforgana, jak masz już meble to połowa sukcesu. płyty osb i pleksa nie są drogie tylko pamiętaj żeby zabezpieczyć podłogę.
Łap kolejny link http://www.ikeahackers.net/2015/01/real ... ables.html :buzki:

Lilith, myślę żeby obwiązać nogi tym sznurkiem do drapaka dla kotów.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

A może wykładziną a nie sznurkiem? Wydaje mi się, że taniej wyjdzie kawałek wykładziny ciętej z rolki i kolor sobie dobierzesz jaki chcesz wtedy, bo sznurek to tylko beżowy.

My płytę naszym peugeo-cikiem wieźliśmy, złamałam ją na pół i tyle, przecież nic jej to nie zaszkodzi ;)
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: kimera »

Mataforgano, nie warto świnkom kupować większej klatki, chyba, że musi być zamknięta mocno od góry przed psem/kotem (ale na to też się da coś poradzić). Zdecydowanie polecam zagrody samoróbki, bo przy rozmiarach odpowiednich dla świnek gotowe klatki są albo absurdalnie drogie, albo w ogóle takich nie ma. Rozejrzyj się też za kratkami do składania klatek i płytą z polipropylenu kanalikowego na kuwetę.
loriain

Post autor: loriain »

Obserwuje juz trochę ale tak z przyczajenia :twisted: cudowne masz stadko :love:
Co do klatek to ja będę testować rozwiązanie klatka 120 powiększona o stały wybieg zrobiony z wybiegu ogrodowego... nie wiem na ile to będzie funkcjonalne ale nie jest drogim rozwiązaniem. Chociaż nie powiem te klatki z mebli kuszą :mrgreen: Ciekawe czy prosiakom nie przeszkadzał by telewizor nad głowami :think:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

to super wygląda.. mi się tylko nie podoba sztuczne światło w środku.. hmm.. :think:

Lilith ja chcę więcej zdjęć tych poczochrańców :love:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”