Katiusha, możesz przyjechać z synkiem, mam dość miejsca. Chętnie poznałabym kolejną świnkomaniaczkę osobiście!
☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: ✰COOL SEXTET✰ czyli G.K.N.A.P.P SQUAD :D
Dropsiu, a propos lodów, wystarczy kręcić łyżką, chociaż trzeba się trochę napracować, głównie z powodu czekania. No i ręcznie dużo nie zrobisz, bo się łyżka złamie
.
Katiusha, możesz przyjechać z synkiem, mam dość miejsca. Chętnie poznałabym kolejną świnkomaniaczkę osobiście!
- Natalinka
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ostatnio robię odwrotnie, tzn. do namoczonych płatków owsianych z wodą i daktylami wrzucam mrożone owoce - wychodzi coś pomiędzy lodami a koktajlem - pycha! Ale o maszynce do lodów myślę, ostatnio w tchibo online wyczaiłam: http://www.tchibo.pl/podwojna-maszynka- ... 90261.htmlDropsio pisze:Natalinka, masz maszynę do lodów czy jakiś inny sposób żeby nie zamarzły na kamień?
Kupiłam podobny patent mojej siostrze i dobrze się sprawdza.
Czarna Kluska i Morena
-
katiusha
Dla mnie brzmi to zaprawdę egzotycznie ( takie lody)

-
Dropsio
Hmmm... Ja jak do tej pory sama robię tylko sorbety - zamrożone owoce wyjmuję z zamrażarki, leżą sobie jakieś 15 minut aż nie będą bardzo zmrożone i po prostu blenduję 
-
katiusha
Gwiaździsta Betelgeza powędrowała przed 5 minutami do DS na łączenie. Fantastyczna para adoptowała wcześniej ode mnie Mejozę i Księżniczkę Mei Li. Przeprowadzili się od tamtego czasu do własnego mieszkania, wybudowali klatkę i postanowili zaadoptować trzecią wieprzowinkę. W przyszłości rozważają bycie DT. WIĘCEJ TAKICH LUDZIII 
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Cudowne wiadomości
Mało teraz naprawdę fajnych ludzi zaangażowanych w życie swoich świń a nie tylko traktujących ich jak maskotki. Oddać zwierzę do takiego DS to zapewne pełnia szczęścia 
-
Dropsio
Suuper! Oby więcej takich DSów!
Oby łączenie się udało! 
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Przyłączam się do obuDropsio pisze:Suuper! Oby więcej takich DSów!Oby łączenie się udało!
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Kolejny uratowany prosiek i zarażony świnkomaniactwem ludź 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami