Puchate Siły znowu we dwoje
Moderator: silje
Re: Puchate Siły
Weź boby Geralta,. zmiel z jakąś karma ( ja mieliłam młynkiem do kawy z CC I Trovetem) troche wody i mniammniam. A nystatynę ona dostaje?
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Odkłaczające to te z papai czy ananasa, mam taką tubkę, ale skoro jest candida to nie ma co w tej chwili, bo one mają maltozę. Pewnie powinna dostać nystatynę i już. Boby Geralta jak najbardziej, probiotyki, no wiesz, komplet przeciwgrzybiczy.
- Inez1989
- Kontakt:
Wszystko dostępne w aptece tylko się teraz zaczęłam zastanawiać czy żelazo w syropie nie jest na receptę... Sprawdziłam, niestety jest.
Mi wypisała wszystko dr Bralewska. Elzunia z chęcią Go piła i naprawdę witaminy pomogły.
Sadzałam Ją też na termoforze i masowałam brzuszek lecz jeśli to grubsza sprawa to nie jestem pewna czy pomoże, nie jestem weterynarzem.
ale spróbować można. Elzunia miała robione badanie bobeczków i po tych wszystkich chorobach w ogóle nie miała w florze dobrych bakterii. 2 tyg. Jej to wszystko podawałam + karmę dr Wyki - jest w MV i można sobie poczytać która na co pomaga . Ja miałam 'Digestio' o działaniu przeciwzapalnym, osłonowym, przeciw wzdęciowym i łagodnie rozkurczowym. Pomogło choć karma Jej nie wchodziła. ;p 3mamy kciuki z całym stadem.

- Inez1989
- Kontakt:
Mam żelazo, ważne do 01.2018 r. i karmę też. Jeśli chcesz to Ci podrzucimy wieczorem?, bo jutro wyjeżdżamy na tydzień i nie będę miała możliwości.
- Inez1989
- Kontakt:
Witaminę B też mam i EnteroBiotic też. 

- sosnowa
- Kontakt:
Inez, dzięki, nie będzie nas dziś wieczorem. Ale jak będzie trzeba to się za tydzień przypomnę!
Grawisine boby zawiezione, zobaczymy co tam dr Dorota wypatrzy. Zapaszek dość oczywisty.
Grawisine boby zawiezione, zobaczymy co tam dr Dorota wypatrzy. Zapaszek dość oczywisty.
- sosnowa
- Kontakt:
Mamy wynik Bingo! Zaawansowana drożdżyca
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Nikt Ci tak nie zrobi analizy bobów, jak nos doświadczonego świniopasa.sosnowa pisze:Mamy wynik Bingo! Zaawansowana drożdżyca

Skąd i po co ona sobie to wyhodowała, smarkata jedna? Przy takiej bezcukrowej diecie?! jak ona śmiała!

- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt: