Łajka i Biełka - znowu rezerwa B) [WROC]
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Łajka i Biełka - pigs in space mają rezerwację :D [WROC]
W sumie to nie wiadomo - Łajka czuje się świetnie, ale dziura się częściowo zasklepiła w środku i nie da się jej już tak dobrze wypłukać. Cały kawałek w rejonie środka brzucha tak, ale torebka sięga do nogi, a skóra przy pachwinie przestała się już wczoraj unosić. Ona dostała steryd i antybiotyki na dalsze 3 dni, ja dostałam wenflon do płukania i działamy. Może uda się bez ponownego nacinania
Re: Łajka i Biełka - pigs in space znowu wolne [WROC]
Hop!
Wykończą mnie te świnie kiedyś: po rozlicznych atrakcjach w postaci stania z wagą na 530g, gęstej szarej ropy i wyłażenia nowych gulek w zupełnie nowych miejscach Łajka uznała, że jednak chorowanie jest nudne i wyzdrowiała. Ot tak, po prostu Mamy profil świnkowy, USG brzuszka i kontrolę wet za sobą - wszystko mówi, że jest zdrowa jak rybka. Czyli teraz już tylko hoduje tłuszczyk, żeby było więcej ciałka do kochania Domku, gdzie jesteś?!
Wykończą mnie te świnie kiedyś: po rozlicznych atrakcjach w postaci stania z wagą na 530g, gęstej szarej ropy i wyłażenia nowych gulek w zupełnie nowych miejscach Łajka uznała, że jednak chorowanie jest nudne i wyzdrowiała. Ot tak, po prostu Mamy profil świnkowy, USG brzuszka i kontrolę wet za sobą - wszystko mówi, że jest zdrowa jak rybka. Czyli teraz już tylko hoduje tłuszczyk, żeby było więcej ciałka do kochania Domku, gdzie jesteś?!