Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
zagli

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: zagli »

Czasem świnki męczone przez Alfy same zamieniają się w Alfy... :(
ruby

Post autor: ruby »

zagli pisze:On nie gryzie Ciebie jak Ciebie, tylko usuwa "przeszkodę", która nie pozwala mu pokazać całego światu, że wszystkie świnki są jego stadem...

Mam nadzieję, że jak będziesz miała mniejsze zagęszczenie domowników to wszystko się unormuje :ok: Powiem Ci, że chciałabym tam kiedyś do Ciebie wpaść na tydzień i poobserwować te chłopaki. To najciekawsze charakterki na całym forum :D
chetnie zapraszamy,zobaczysz Ani chlopcow,na zywo sa jeszcze piekniejsi :love: ,zobaczysz moje loszki,zrobimy runde po barach i fajnie spedzimy czas :jupi: :jupi: :jupi:
kiedy wpadasz? :yahoo:
ANYA

Post autor: ANYA »

To prawda, charakterki to Ci moi chlopcy maja! U mnie zawsze cos sie dzieje. Z Ryanem i Lewisem nie da sie nudzic!
Zagli czuj sie zaproszona. Fajnie byloby gdybys do nas wpadla. Jak siostra sie wyniesie to bedziesz miala nawet gdzie spac 8-)
No i imprezki sa fajne z Ruby przy klatce :jupi: albo mozna sobie gdzies wyjsc.
MEMOrySTICKer

Post autor: MEMOrySTICKer »

ANYA pisze: Ryan
Obrazek
O ile mnie pamięć nie myli, już kiedyś pisałam, że Ryan kosi konkurencję!
zagli

Ej laski....uważajcie, bo ja tanie bilety widziałam, a wiecie, że ja wariat jestem :mrgreen:
ruby

zagli pisze:Ej laski....uważajcie, bo ja tanie bilety widziałam, a wiecie, że ja wariat jestem :mrgreen:
Ewuniu ,ale ja mowie powaznie, zawsze chetnie cie zaprosze, pisze u Ani,ale wiem,ze ona tez, jeszcze sie poklocimy u ktorej bedziesz spala :laugh:a z innej beczki, ten banerek to od kakazumy? :mrgreen:
zagli

Ten banerek z krokodylem zrobiłam sobie sama - teraz już zdjęłam, bo Albert ma rezerwację już :D

Powiem tak - czy mój TŻ czy moja wycieczkowa przyjaciółka na pewno daliby się namówić na wspólny wypad :D Teraz mamy już plany na zagraniczny weekend, ale zupełnie powaznie możemy myśleć :D
ANYA

Post autor: ANYA »

Super, ze myslisz powaznie tylko daj mi troche czasu. Jak siostra dostanie swoje mieszkanie to bedzie wiecej luzu.
Byloby naprawde super gdybys mogla do nas wpasc w odwiedziny :jupi:
zagli

Może z początkiem przyszłego roku? Bardzo chętnie przyjadę. Ania, ja muszę Twoje samce zobaczyć!!!!!!
ruby

A moich dziewczynek nie? :cry:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”