Dziewczynka Misia szuka domu [Gorzów Wlkp]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Kanja
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Kontakt:

Re: Dziewczynka Misia szuka domu [Gorzów Wlkp]

Post autor: Kanja »

Joanna_Gorzów pisze:Witam wszystkich serdecznie, tu Misia :)
Duzi wydają do mnie dziwne okrzyki "kwi kwi" a ja im odpowiadam! uwielbiam sianko i trawkę, i baaaaardzo lubię gdy mnie miziają i biorą do łóżka! a co, taka ze mnie pościelowa świnka. Ostatnio Duża zabrała mnie tam, gdzie okropnie śmierdziało i była jakaś Pani dziwnie ubrana. Coś mówiła że mam kaszaka, i mi to usunęła. Troszkę mnie bolalo, ale nie jestem mazgaj przecież :) Już tyłek mnie nie boli, teraz czekam tylko kiedy mnie puszczą do tych innych bab, a co! jestem ciekawa czy z innymi uda się dogadać, bo przecież jestem najpiękniejsza.
Całuję Was serdecznie, niedługo się odezwę KWIIIIIII!
:love: Tak, tak zgadzam się z Misią - jest najpiękniejsza! Duzi, u których mieszka są wspaniali :buzki: .
No i oczywiście "Pani dziwnie ubrana" w miejscu z różnymi zapachami :lol: zawsze wspaniale opiekuje się wszystkimi naszymi prosiaczkami, więc nie ma co się stresować.

Trzymam kciuki za dziewczynkę i pozdrawiam od całego stada.
Joanna_Gorzów

Post autor: Joanna_Gorzów »

Hej, tu Misia :)
jakiś czas mnie nie dopuszczali do komputera, ale udało mi się tak po cichutku :)
chciałam wam tylko powiedzieć, że ktoś chce mnie adoptować. Cokolwiek to znaczy strasznie się boję, bo może nie będą mnie tak kochać i zabierać do łóżka jak Duzi u których teraz mieszkam? no ale mówią mi że będę szczęśliwa. To caluję Was mocno, bo Duża już wyrywa mi komputer :)
Igoria

Post autor: Igoria »

Czy Misia nadal szuka domu? Pytam, bo temat ewentualnej rezerwacji jakoś umarł miesiąc temu, a tak się składa, że własnie szukam koleżanki dla mojej świnki.
agata1234

Post autor: agata1234 »

Misia jest zarezerwowana dla mnie :) obecnie jest etap poszukiwania transportu :)
Igoria

Post autor: Igoria »

Rozumiem. Zatem życzę szybkiego dotarcia do Ciebie. Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”