Lusia, Plamka i Frugo

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ANYA

Re: Nala, Nutka, Tola i Frugo - inspektor:D

Post autor: ANYA »

Ale te Twoje swinki sie malutkie wydaja...takie kulki...
Pati od Mili

Post autor: Pati od Mili »

to pierwsze zdjęcie do kalendarza jest świetne- Nala wygląda jakby się cieszyła z otwartym dziobkiem, Tola wcina papu, a Nutka ma taką śmieszną minę :lol: Świetne te Twoje dziewczynki :love:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Zgadzam się bezsprzecznie z Pati od Mili :szczerbaty: Super ta fotka :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

ANYA pisze:Ale te Twoje swinki sie malutkie wydaja...takie kulki...
Bo są małe. Tola waży ledwo ponad 800g i raczej już nie urośnie po to 1,5 roczna dziewczynka.

Pierwszego zdjęcia nie wyślę bo ostrość się ustawiła na liście zamiast na świnki a do tego dziewuchy się rozproszyły i nie stoją blisko siebie :idontknow:

Mam wybranych 7 zdjęć z tych wszystkich sesji i jakoś będę musiała z nich wybrać tylko 3 :think:
Obrazek
Carmelisa

Post autor: Carmelisa »

Jeny, jeny... Tak długo mnie nie było, że przegapiłam pojawienie się nowej prośki... Tola jest przepiękna :love:
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

martuś pisze: Mam wybranych 7 zdjęć z tych wszystkich sesji i jakoś będę musiała z nich wybrać tylko 3 :think:
Znam ten ból, ja też niedawno zabrałam się do wybrania zdjeć na konkurs... łatwo nie było :levitation: a i tak mam wrażenie że mogłam wybrać inne, lepsze :idontknow:
Twoje dziewczyny są cudne, pasują idealnie do motta "w stadzie raźniej" :love:
martuś jakby co to za rok też mamy szanse ;)
Carmelisa

Post autor: Carmelisa »

balbinkowo pisze:a i tak mam wrażenie że mogłam wybrać inne, lepsze
Ja w maju też miałam w planach porobienie babom zdjęć (chociaż mam tylko dwie, więc to jeszcze nie stado... chyba że wrzucę tam przerośniętą świnkę - Alexa :lol: ), ale ... ciężko strasznie zrobić zdjęcie dwóm różnym świniom. Gdy jedna się ruszy, to gubię ostrość, gdy siedzą obie grzecznie - to i tak aparat stwierdza, że woli tym razem złapać ostrość na nosie Honorki i mogę się wypchać :P Więc ja nie pytam co jest, jak się ma trzy świnki, albo więcej :roll:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Tola ma 1,5 roku? gdzieś mi to wcześniej umknęło.. myślałam, że jest młodsza, bo faktycznie przy dziewczynach nawet wygląda na troszkę mniejszą..

mi sesja też nie idzie.. nawet przy owsie próbowałam, ale jako, że Pigi nie zainteresowana jedzeniem, to sobie bezczelnie poszła :idontknow: może nie chcą być na rozkładówce?
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Widzę, że mam na prawdę grzeczne prosiaki :102: Nala z Nutką to już "babcie" więc im dużo nie trzeba żeby gdzieś się położyć i leżeć ale Tolę tez bardzo łatwo ustawić do zdjęć! :love: Prawie zawsze musi być w środku - sama wciska się pomiędzy większe koleżanki i do tego jak się rozpycha żeby jej zrobiły miejsce! :lol: Jak na nią patrzę to nie mogę uwierzyć, że była opisywana jako świnka najbardziej dzika z całej trójki i do tego zastraszona przez poprzednie koleżanki...

Dortezka Tola jest świnką długowłosą a z tego co zauważyłam (nawet była o tym dyskusja jeszcze na starym forum) właśnie te świnki są z reguły malutkie. Urosnąć już nie urośnie ale brzuszka może jeszcze nabrać :nie_powiem:

Zdjęcia poszły. Jak się nie uda teraz to za rok też jest konkurs! ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

co ma się nie udać.. uda się i na pewno będę mogła je podziwiać w kalendarzu :love:

no z tymi długowłosymi to chyba nie zawsze, bo moja Frenia też ma długie włosy i sama też jest dłuuuga :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”