Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
sempreverde
Re: Elitarna 8-świniowa jednostka spec. do tresowania człowi
Czekaj, a co u Ciebie tak pogrom i podupadanie na zdrowiu? Dopiero teraz się dowiedziałam... O Dream wiedziałam, ale że reszta
Czy one wszystkie wstydu nie mają?
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Nie wredny, tylko pewnie nie pomyślała, że chciałabym wiedzieć.... Myślę, że w obliczu tragedii, jaką jest utrata ukochanego zwierzęcia o takich sprawach się nie myśli...Lusia123 pisze:Wredny DS
dla prosiaka
Zadzwonię jutro do niej...
Prosiłam, by nie stawiać tu świeczek...
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Odpowiem wprost - nie mają... Nawet gramasempreverde pisze:Czekaj, a co u Ciebie tak pogrom i podupadanie na zdrowiu? Dopiero teraz się dowiedziałam... O Dream wiedziałam, ale że resztaCzy one wszystkie wstydu nie mają?
-
katiusha
Niech już się trochę zawstydzą futrzaki jedne!

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wizyta u dr Izy z połową stada. Destiny na badaniu nie charczy, Miracle całkowicie zdrowa. Dream została na przegląd paszczy w towarzystwie Chomika. Flair mimo walki oddała na badanie mocz i krew, Whisper kulturalnie tylko krew. Dream ma dobre wyniki tarczycy... Widziałam Bubę i Maszę. Buba czeka na zabieg. Twister już po kastracji, trafi na razie do Fanki. I widziałam Future
Dziś ją biorę do siebie 
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Czyli ogólnie wizyta z pozytywnym rezultatemCynthia pisze:Wizyta u dr Izy z połową stada. Destiny na badaniu nie charczy, Miracle całkowicie zdrowa. Dream została na przegląd paszczy w towarzystwie Chomika. Flair mimo walki oddała na badanie mocz i krew, Whisper kulturalnie tylko krew. Dream ma dobre wyniki tarczycy... Widziałam Bubę i Maszę. Buba czeka na zabieg. Twister już po kastracji, trafi na razie do Fanki. I widziałam FutureDziś ją biorę do siebie
-
Lusia123
No to niepotrzebnie się tak martwiłaś

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Część druga wizyty:Anula pisze:Czyli ogólnie wizyta z pozytywnym rezultatemCynthia pisze:Wizyta u dr Izy z połową stada. Destiny na badaniu nie charczy, Miracle całkowicie zdrowa. Dream została na przegląd paszczy w towarzystwie Chomika. Flair mimo walki oddała na badanie mocz i krew, Whisper kulturalnie tylko krew. Dream ma dobre wyniki tarczycy... Widziałam Bubę i Maszę. Buba czeka na zabieg. Twister już po kastracji, trafi na razie do Fanki. I widziałam FutureDziś ją biorę do siebie
Odebrałam Dream po kontroli zębów bardzo dokładnej, dr Iza nie znalazła w paszczy nic, po za jakimś tam drobiażdżkiem (skorygowała). Dream aktualnie wciąga natkę marchewki działkową i karmę. Chomik oddał mocz tak prewencyjnie, darła się jakby ją ze skóry obdzierali....
Wyniki krwi i moczu jutro....
Więc o rezultatach nie zapeszając - też jutro
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Odkąd wróciliśmy Dream non stop przy misce, lub w okolicy paśnika, nadrabia stracony na niejedzenie czas
Gdyby nie fakt że mam mnóstwo pracy nad papierami, odespałabym ostatnie nerwowe dni i noce.... Może końcem miesiąca...