Kochane urwisy: Chrupek, Kapsel, Limeryk i Sonet. Mentos[*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
malina8777

Re: Kochane urwisy: Chrupek, Kapsel, Limeryk i Sonet. Mentos

Post autor: malina8777 »

Ciekawe czyja produkcja :lol:
Tu-Tu

Post autor: Tu-Tu »

Założę się że Kapsla :lol:
Madeline

Post autor: Madeline »

Jakie cudne działkowe wyleże :love: tylko im pozazdrościć :)
malina8777

Dziękuję Madeline :buzki: A propos Kapselka to po długich konsultacjach podjęliśmy trudną decyzję o kastracji i znalezieniu mu samicy. Kapsel jest samotny, bardzo cierpi z tego powodu czuje zapach chłopaków, słyszy ich a jest sam, niestety nie potrafi się z żadnym dogadać na dłuższą metę. Źle się z tym czuje ze mam odizolowaną świnkę, on na pewno jeszcze gorzej bo cały czas piszczy i domaga się uwagi, widzę po jego słodkim pysiu że nie rozumie dlaczego tak jest ze jest sam. Jak np. Chłopaki biegają, często w piątkę na wybiegu zawsze piszczy i jest smutny ze nie jest z nimi ale każda próba dania go na wybieg źle się kończy. Jak do nas trafił był przerażony, uciekal jak tylko słyszał ze ktoś przechodzi obok pokoju, zrobiłam z niego mega pieszczocha ale nie potrafię sobie poradzić z jego łączeniem. Widziałam postęp z Morfeuszem ale niestety chłopaki się poklocili. Boję się przyjąć samice pod dach, no chyba ze kastratke bo to będzie bomba z opóźnionym zapłonem, a trzymając trzech samców w jednej klatce wolę nie ryzykować... Decyzja jest trudna ale raczej konieczna bo to nie ja mam być szczęśliwa tylko on, a on nie jest szczęśliwy :(
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Decyzja ciężka ale też dobrze przemyślana, myślę że uda się Kapslowi znaleźć nowy dom z samicą, z którą się dogada. Trzymam :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Dr Iza przedwczoraj wykastrowała Twistera. I już wczoraj trafił do fanki. Je, nie marudzi, nie skarży się....
Myślę, że to dobra decyzja, choć na pewno trudna
malina8777

Bardzo trudna... W desperacji mamie probuje wcisnąć Kapsla z jakąś partnerką tylko zawsze slysze to samo, mianowicie:
-NIE!!!
Proponowałam już dożywotnio karmę, siano, klatkę ale nic z tego... Nie mam chyba takiego daru jak Monia :idontknow: ale się nie poddaje i truje dalej, bardzo ciężko bedzie mi się z nim rozstać :cry:
Tu-Tu

Post autor: Tu-Tu »

To mój ulubieniec.Ciężka decyzja.Ja bym nie dała rady...
katiusha

Post autor: katiusha »

Obrazek Takie decyzje zawsze są trudne..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”