Hej,napiszmy kto jest naszym ulubionym youtuberem i podajmy link do kanału.
No to zaczynam.
Aktualnie b. podoba mi się Poszukiwacz:
https://www.youtube.com/user/EdiPoszukiwacz
Człowiek z poczuciem humoru.Nie kręci vlogów tylko komentuje hity internetu(filmiki).Polecam oglądnąć chociaż 1 odcinek.
Youtuberzy
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Youtuberzy
O, nareszcie coś dla mnie Jako że jestem jeszcze dzieciakiem, to mimo że powinnam siedzieć nad książkami od biologii do późnej nocy to cierpię na nadmiar wolnego czasu. Więc zwykle kończy się to 5 godzinami spędzonymi na Youtubie xd
Polskich "youtuberów" nie trawię :/
Ale brytyjscy są świetni, dla każdego coś się znajdzie:
- Dan and Phil
- Zoella
- Joe Sugg
- Caspar Lee
- Marcus Butler
- Alfie
Z amerykańskich uwielbiam:
- Tyler Oakley
- Smosh
I australijscy, ale do nich trzeba mieć takie chore poczucie humory :
- maxmoefoe
- HowtoBasic
- Filthy Frank
Oczywiście Pewdiepie i Markiplier też, ale ich zna już większość świata.
Na pewno jeszcze kanały które mogę BARDZO polecić to ExplosmEntertainment ( w każdy czwartek dodają krótki animowany filmik, też potrzeba do tego pewnego dystansu i poczucia humoru) i TenSecondSongs ( Facet ma ogromny talent, warto zobaczyć)
Polskich "youtuberów" nie trawię :/
Ale brytyjscy są świetni, dla każdego coś się znajdzie:
- Dan and Phil
- Zoella
- Joe Sugg
- Caspar Lee
- Marcus Butler
- Alfie
Z amerykańskich uwielbiam:
- Tyler Oakley
- Smosh
I australijscy, ale do nich trzeba mieć takie chore poczucie humory :
- maxmoefoe
- HowtoBasic
- Filthy Frank
Oczywiście Pewdiepie i Markiplier też, ale ich zna już większość świata.
Na pewno jeszcze kanały które mogę BARDZO polecić to ExplosmEntertainment ( w każdy czwartek dodają krótki animowany filmik, też potrzeba do tego pewnego dystansu i poczucia humoru) i TenSecondSongs ( Facet ma ogromny talent, warto zobaczyć)
Ostatnio na tapecie mam Gonciarza i jego vlogi z Japonii
Chętnie oglądam AdBustera i Polimaty Radka Kotarskiego (chociaż już dawno nic nowego nie wrzucili), od czasu do czasu Z Dupy (uwaga dzieci, dużo wulgaryzmów ).
Chętnie oglądam AdBustera i Polimaty Radka Kotarskiego (chociaż już dawno nic nowego nie wrzucili), od czasu do czasu Z Dupy (uwaga dzieci, dużo wulgaryzmów ).
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
O, z Polskich to też AdBuster'a w sumie oglądam Z Dupy czasem, ale też jakąś wielką fankę nie jestem.
Abstrachuje też są fajni i Hajlajt czasem coś ciekawego wstawi, polecam sprawdzić!
Abstrachuje też są fajni i Hajlajt czasem coś ciekawego wstawi, polecam sprawdzić!
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Nie w temacie ale odnośnie yt.
Mam konto, na które zawsze wrzucałam filmy ze świnkami. Od jakiegoś czasu mam problem i nie mogę już wrzucać filmów. Wyskakuje mi taki komunikat
Czy ktoś mógłby mi pomóc czy muszę założyć nowe konto? Jeśli chodzi o sprawy informatyczne to nie za bardzo na tym się znam...
Mam konto, na które zawsze wrzucałam filmy ze świnkami. Od jakiegoś czasu mam problem i nie mogę już wrzucać filmów. Wyskakuje mi taki komunikat
Z internetem nie mam problemów, przeszukałam wszystkie opcje przeglądarki i nic Pousuwałam ciasteczka, wyłączyłam blokowanie stron i dalej nie przesyła...Nawet chciałam się zalogować na explorerze ale tam youtube jest całkowicie blokowany...Wystąpił błąd podczas wysyłania danych przez sieć. Sprawdź swoje połączenie sieciowe i spróbuj przesłać ponownie.
Czy ktoś mógłby mi pomóc czy muszę założyć nowe konto? Jeśli chodzi o sprawy informatyczne to nie za bardzo na tym się znam...
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Martuś, mi przy ostatnim filmiku też identyczny komunikat się pokazał... Jakieś kilka dni temu. Może na yt zmienia się coś? Albo są jakieś problemy?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ja próbuje od dobrego tygodnia i mam problem...Ale jakimś cudem po wielu próbach udało mi się załadować dwa filmy
Dla gotujących polecam The Domestic Geek - ostatnio wsiąkłam kompletnie
Fajny jest także kanał Mind Over Munch.
Z Dupy też, chociaż ostatnio mniej chętnie,
Red Lipstick Monster z makijażowych,
Mówiąc Inaczej, czasem 5 Sposobów na...
Świnkomaniakom (a zwłaszcza Domom Tymczasowym) przypomiam, że również SPŚM istnieje na YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCf80kI ... dURcPRXrgA
Fajny jest także kanał Mind Over Munch.
Z Dupy też, chociaż ostatnio mniej chętnie,
Red Lipstick Monster z makijażowych,
Mówiąc Inaczej, czasem 5 Sposobów na...
Świnkomaniakom (a zwłaszcza Domom Tymczasowym) przypomiam, że również SPŚM istnieje na YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCf80kI ... dURcPRXrgA