Nowe dzieje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Harvistek i spółka/Czy Mufik się męczy?
RTG pokazało, że sylwetka serca jest mniejsza i prawdopodobieństwo niepowierznych płuc (możliwe, że pozostałości po zapaleniu płuc - nieleczonym). Od kiedy do mnie trafił 1,5 roku temu mamy problem i żył w tym czasie i na matach i na trotach (ja nie widzę różnicy między zmianami podłoża). Żebra są połamane, więc i funkcje oddechowe zaburzone ale dziadunio tak dycha i dycha...wygląda jak pacjent z POChP i zwyczajnie mam wrażenie, że się męczy. W październiku jak przyjechała Jagoda bardzo odżył ale widzę, że znów ma mocny spadek formy 

- Pandorzaste
- Miejscowość: Kolbudy
- Kontakt:
Skąd ma połamane żebra biedaczek?
Ale teraz to mnie zaniepokoiłaś, lekarze te dźwięki olewali, tylko zwykłe osłuchanie i tyle. Boję się, że jednak Naewia ma jakieś wady wrodzone w takim razie, a samo badania krwi nic takiego pewnie nie wykaże. Cóż, będę stawać okoniem wbrew zaleceniom weta, żeby jednak zrobili jej to RTG (wet nigdy nie zgadza się robić badań, o które prosi opiekun zwierzaka =_=).
Coś mu pomaga?
Ale teraz to mnie zaniepokoiłaś, lekarze te dźwięki olewali, tylko zwykłe osłuchanie i tyle. Boję się, że jednak Naewia ma jakieś wady wrodzone w takim razie, a samo badania krwi nic takiego pewnie nie wykaże. Cóż, będę stawać okoniem wbrew zaleceniom weta, żeby jednak zrobili jej to RTG (wet nigdy nie zgadza się robić badań, o które prosi opiekun zwierzaka =_=).
Coś mu pomaga?
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Czemu żebra połamane???
To jak nie ma różnicy w podłożu, to rzeczywiście to nie troty.
To jak nie ma różnicy w podłożu, to rzeczywiście to nie troty.
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Re: harvey i Mufi :)
Dziewczyny, te zebra to już "stara" sprawa.
Harvejowa pisze:W ogóle na zdjęciu RTG prosiak stary uraz...połamane żeberka, chociaż palpacyjnie weterynarz uznał, że wszystko gra...Nie wiem jak ludzie mogą zrobić taką krzywdę...a później wsadzić w pudełko i oddać komuś bez grama informacji....;/;/;/
Załączam zdjęcie RTG, bo mnie osobiście zszokowało .
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Osz ty...dobra, nie będę komentować...
Może jest jakiś wet, który zna się na takich urazach i by doradził coś? Może jakiś kaftanik albo rodzaj masaży? Coś musi być, żeby mu ulżyć...

Może jest jakiś wet, który zna się na takich urazach i by doradził coś? Może jakiś kaftanik albo rodzaj masaży? Coś musi być, żeby mu ulżyć...

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Właśnie miałam pisać czemu żebra połamane.Dzięki że mnie wyręczyłaś kati.
Te świnki są takie małe i biedne ,a tak często są krzywdzone.Co one zrobiły ,że muszą cierpieć?To takie małe bezbronne zwierzątka
Kciuki za Mufika

Te świnki są takie małe i biedne ,a tak często są krzywdzone.Co one zrobiły ,że muszą cierpieć?To takie małe bezbronne zwierzątka

Kciuki za Mufika

Dzięki Kati za pamięć 
Melduję, że Mufisław jak zwykle mnie nie zawiódł i na słowa "Chłopie weź się dźwignij...tyle erotycznych przygód przed Tobą" wziął się w garść

Melduję, że Mufisław jak zwykle mnie nie zawiódł i na słowa "Chłopie weź się dźwignij...tyle erotycznych przygód przed Tobą" wziął się w garść

Super! Jeszcze wiele dni życia z żoną przed nim 

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Mufisiu ja cały czas trzymam za Ciebie kciuki
taka laska obok, że musisz być twardy
o ludziach i ich stosunku do zwierząt nic nie będę pisać bo same brzydkie słowa mi się cisną na usta/klawiaturę..

o ludziach i ich stosunku do zwierząt nic nie będę pisać bo same brzydkie słowa mi się cisną na usta/klawiaturę..
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

Mufisławie! Trzym formę ponad normę STALE!!!
Harvejowa - takiej świńskiej krzywdy nie da się zapomnieć. Jak dobrze, ze jest u Ciebie
No i żona jak marzenie 

Harvejowa - takiej świńskiej krzywdy nie da się zapomnieć. Jak dobrze, ze jest u Ciebie