Gburka (*), Fanaberka (*), Młode małżeństwo Dixi i Teng
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
Re: Gburko-Furko-Fanaberki
Jesteśmy, jesteśmy, żyjemy sobie całkiem szczęśliwie
Czytając nowe posty przez moment myślałam, że zaraz któraś z Was stanie w mym progu weźmie mnie za hahły, usadzi do komputera i każe wstawiać zdjecia
Także aby zapobiec takiemu przedsięwzięciu wstawiam to co mam!

Taki tam widoczek z wybiegu

Tu Fanaberia próbuje udawać kota włażąc na poręcz od kanapy
A co do stożka... Gburia postanowiła udowodnić, że jak się chce to można wszystko i stożek wcale nie jest dla niej za mały!

A właśnie w tej chwili wyglądamy tak:

A tak ogólnie to mamy się dobrze, Gburii już futro całkiem odrosło, Fanaberia robi się kawałem świnki tak jak współlokatorka (jutro wstawię zdjęcia z ważenia, bo dziś już sa po śniadaniu, a ja ważę zawsze przed). No i może się jutro uda zorganizować trochę czasu i zmienić fryzury na bardziej letnie, czyli takie pt. "jak najkrócej się da"
Pozdrawiamy wszystkich, którzy mimo długich nieobecności jeszcze o nas pamiętają

Czytając nowe posty przez moment myślałam, że zaraz któraś z Was stanie w mym progu weźmie mnie za hahły, usadzi do komputera i każe wstawiać zdjecia

Taki tam widoczek z wybiegu

Tu Fanaberia próbuje udawać kota włażąc na poręcz od kanapy

A co do stożka... Gburia postanowiła udowodnić, że jak się chce to można wszystko i stożek wcale nie jest dla niej za mały!

A właśnie w tej chwili wyglądamy tak:

A tak ogólnie to mamy się dobrze, Gburii już futro całkiem odrosło, Fanaberia robi się kawałem świnki tak jak współlokatorka (jutro wstawię zdjęcia z ważenia, bo dziś już sa po śniadaniu, a ja ważę zawsze przed). No i może się jutro uda zorganizować trochę czasu i zmienić fryzury na bardziej letnie, czyli takie pt. "jak najkrócej się da"

Pozdrawiamy wszystkich, którzy mimo długich nieobecności jeszcze o nas pamiętają

- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Dziewczyny, jesteście piękne
Czemu nie, taki nalot raz na jakiś czas by się przydał. Jak ja dawno nie robiłam świńskiej imprezy w domu, bardzo miło wspominam takie spotkania.

Czemu nie, taki nalot raz na jakiś czas by się przydał. Jak ja dawno nie robiłam świńskiej imprezy w domu, bardzo miło wspominam takie spotkania.
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Ja bym była zdolna do tego, żeby się pojawić i zrobić op....dol ale mam za daleko do Ciebie
Dziewczynki boskie jak zawsze, cudowne pysie. Gburka przecież wcale nie jest za mała do stożka, jeszcze ze 3 takie świnie by się tam zmieściły
Może zamiast dziewczynki strzyc to zafunduj im warkoczyki

Dziewczynki boskie jak zawsze, cudowne pysie. Gburka przecież wcale nie jest za mała do stożka, jeszcze ze 3 takie świnie by się tam zmieściły

Może zamiast dziewczynki strzyc to zafunduj im warkoczyki

Ostatnio zmieniony 30 maja 2016, 13:02 przez Anula, łącznie zmieniany 1 raz.
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Właśnie, jakby im atak zapleść te kudły
Dziewczyny piękne jak zawsze i proszę nie zapominać o fanach!!!

Katiusha, ciekawe czy ten kij nie jest na liście rzeczy zakazanych w publicznych środkach komunikacji 

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Jest! Ale nie wiem, czy po skasowaniu za niego biletu nie staje się pełnoprawnym pasażerem...Assia_B pisze:Katiusha, ciekawe czy ten kij nie jest na liście rzeczy zakazanych w publicznych środkach komunikacji

Czy to są na pewno świnki? Czy te kule puchactwa są na pewno świnkami???

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami