Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
 - Moderator globalny
 - Miejscowość: Kęty/Zielonka
 - Kontakt:

Re: Sześcioświń? Nie można ich nie kochać...
Pani doktor nie mogła zjawić się w lecznicy, więc zawróciliśmy. Miracle przerażona siedzi w kocu u mnie na kolanach... Pani doktor kazała podać pyralginę i witaminę C i przyjechać jutro... No to mamy nieprzespaną noc, ja jutro rano muszę jechać do stolicy a TŻ będzie jeździł po wetach... 
 Od dwóch dni mam pod górkę . Bardzo pod górkę...

- dortezka
 - Miejscowość: Wrocław
 - Kontakt:

trzymamy kciuki 
 ale w ogóle od czego może być takie coś 

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- Cynthia
 - Moderator globalny
 - Kontakt:

Zielonego pojęcia nie ma... Od przeziębienia? Teraz siedzi w kocu i je liście szpinaku. Już przestała się przejmować...

- 

anka

Moja swinka miala podobnie.W srodku nocy uslyszalam,ze bardzo ciezko oddycha,bylam przerazona,myslalam,ze to zapalenie pluc,cos z sercem albo cos jeszcze gorszego,podalam jej wit.c i furosemid.Nad ranem zaczela jej leciec krew z noska,pojechalismy na ostry dyzur bo to oczywiscie byla niedziela.
Okazalo sie,ze to kawalek sianka utknal jej w nosku.Swinka byla przestraszona bo nie mogla normalnie oddychac i caly czas drapala sie zeby usunac to z nosa.Dostala lek przeciwzapalny i przeciwbolowy i skonczylo sie na strachu,czego i Wam zycze.
Trzymam kciuki

Okazalo sie,ze to kawalek sianka utknal jej w nosku.Swinka byla przestraszona bo nie mogla normalnie oddychac i caly czas drapala sie zeby usunac to z nosa.Dostala lek przeciwzapalny i przeciwbolowy i skonczylo sie na strachu,czego i Wam zycze.
Trzymam kciuki
- Cynthia
 - Moderator globalny
 - Kontakt:

Miracle oddycha normalnie, przynajmniej ja nic nie słyszę. Zachowuję się też w miarę normalnie. Je, podskakuje, goni Ginger, leżakuje na miękkim... Siedziałam z nimi do wpół do pierwszej. Muszę się przekimać, bo jutro czeka mnie trasa do stolicy... 5.30 pobudka, szósta - kontrola co u Miracle. Rozważałam, czy nie zabrać jej do transportera tutaj... ale ona znacznie lepiej zachowuje się i czuje w swoim stadzie... Jutro jedzie do weta z moim TŻ - em i spędzi tam cały dzień... Zobaczymy.

- Cynthia
 - Moderator globalny
 - Kontakt:

Aż boję się do nich zajrzeć... Posypało się parę rzeczy ostatnio... Myślę, że jak MIracle wyzdrowieje je lub okażę się to tylko moją histerią (na co liczę naprawdę), to i inne sprawy się ułożą.... 

Idę...
Edit: no i zachowuje się normalnie. Dałam jej jeszcze witaminę C. Na 9 Tż jedzie z nią do weta. Jeśli nie będzie takiej konieczności to nie będzie jej tam zostawiał... Wychodzi na to, że świnie znów mi zafundowały fałszywy alarm... Bez forum pewnie przez 3 dni będę... Trzymajcie kciuki, żeby po wizycie u weta okazało się, że to tylko moja histeria

Edit: no i zachowuje się normalnie. Dałam jej jeszcze witaminę C. Na 9 Tż jedzie z nią do weta. Jeśli nie będzie takiej konieczności to nie będzie jej tam zostawiał... Wychodzi na to, że świnie znów mi zafundowały fałszywy alarm... Bez forum pewnie przez 3 dni będę... Trzymajcie kciuki, żeby po wizycie u weta okazało się, że to tylko moja histeria
- jadziulka
 - Miejscowość: Lubin
 - Kontakt:

No to trzymamy  
  żeby to tylko Twoja histeria była. Może to rzeczywiście jakieś sianko w nosku ją dziobnęło, kichnęła, wykichała je i spokój.