Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Elitarna 8-świniowa jednostka spec. do tresowania człowi
Cóż to za śpiew, czyżby Pani już zaczęła imprezować z odpowiednimi trunkami? 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Zwyczajnie, zdarzają mi się dni, kiedy mam dobry humor i dobrze się czujeAnula pisze:Cóż to za śpiew, czyżby Pani już zaczęła imprezować z odpowiednimi trunkami?
-
malina8777
Sto świńskich lat i wszystkiego najlepszego Ginger
przy okazji życzę tez więcej pogodnych dni dla twojej Dużej, aby zawsze była taka radosna i pogodna jak w twoim dniu 
-
Dorka
Może spóźnione, ale najszczersze
Sto lat Ginger! 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Dziękujemy za życzenia. Dziś świnkowego lenistwa i obżarstwa ciąg dalszy
Takie już nieświąteczne, takie codzienne
Jest szansa, że odwiedzą mnie na tydzień Tesia, Fisia, Cwaniak i Pandzia. No już się nie mogę doczekać
Jest szansa, że odwiedzą mnie na tydzień Tesia, Fisia, Cwaniak i Pandzia. No już się nie mogę doczekać
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Jak czytałam powyższe wypowiedzi to nasunęły mi się bardzo podobne spostrzeżenia, zgadzam się w 100% !Anula pisze: A ja uważam dokładnie odwrotnie. Jeśli potrzebujesz przerwy czy zmiany to jak najbardziej Cię popieram. Pomoc nie może być kosztem nas. Każdy musi znaleźć złoty środek pomiędzy sobą, swoim życiem, a tym, że chce pomagać. Każdy czasami potrzebuje odpoczynku, nabrania dystansu albo po prostu jest w takim momencie swojego życia, że potrzebuje więcej czasu dla siebie. Ogarnianie wszystkiego na siłę, rozciąganie czasu do granic możliwości przez długi okres czasu doprowadzi do wypalenia. Czasami potrzeba się zatrzymać, podumać, zająć się sobą, chociażby po to, żeby może z czasem wrócić ze zdwojoną siłąPomogłaś już tak wiele, że najwyższy czas zrobić coś dla siebie i
Uważam, że nie powinno się poświęcać nawet pomaganiu własnym kosztem, na dłuższą metę mogłoby to się źle skończyć. Czasem potrzebna jest przerwa, chociaż zwykle po to, żeby zobaczyć jak bardzo to coś lubimy, potrzebujemy
Wszystkiego naj dla Ginger, 100 lat
-
Assia_B
Spóźnione, ale szczere: Wszystkiego zielonego 
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Cieszę się, że nie jestem odosobniona ze swoim spojrzeniem na to czy owo
Za to wcale nie cieszę się, że czeka mnid ewentualne rozstanie z Fumfusiami.
Po pierwsze nie cierpię ich zostawiać, choć oddanie w tak dobre ręcę niweluje trochę mój stres.
Po drugie boję się, że jak Monika zobaczysz na żywo jak spasłam Teśkę to naślesz a mnie jakąś świnkową opiekę społeczną
No i po trzecie muszę zarządać oświadczenia, że oddasz mi Fisiulca. Mam uzasadnione obawy, że jak po nich wrócę to po wejściu na 4 piętro pod Twoimi drzwiami zobaczę w pudle Teśkę, Cwaniaka i Pandę a Ty będziesz udawać, że nie ma Cię w domu
Za to wcale nie cieszę się, że czeka mnid ewentualne rozstanie z Fumfusiami.
Po pierwsze nie cierpię ich zostawiać, choć oddanie w tak dobre ręcę niweluje trochę mój stres.
Po drugie boję się, że jak Monika zobaczysz na żywo jak spasłam Teśkę to naślesz a mnie jakąś świnkową opiekę społeczną
No i po trzecie muszę zarządać oświadczenia, że oddasz mi Fisiulca. Mam uzasadnione obawy, że jak po nich wrócę to po wejściu na 4 piętro pod Twoimi drzwiami zobaczę w pudle Teśkę, Cwaniaka i Pandę a Ty będziesz udawać, że nie ma Cię w domu
-
malina8777
Anula nie dziwie się ze masz takie obawy
zaś z mojej strony mogłabyś nie odzyskać Cwaniaka