✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Alex

Re: ✰Wojownicy Lilith✰ Nowy lokator ♡♡♡

Post autor: Alex »

U mnie to sie dra jak sa glodne to wtedy i nawet podejda a tak to maja mnie gdzies :neener:
malina8777

Post autor: malina8777 »

Lilith88 pisze: Tasiek usiadł w takiej odległości przed kratkami, że widział całą konstrukcję, siedział i myślał tak z pół minuty aż w końcu podniósł zad, podszedł powoli złapał w jednym miejscu i wszystko runęło.. I powiedzcie mi, że on nie jest jakiś "inny" :shock:
Niezły agent :laugh:
U mnie mój Sonet taki łobuz. Ostatnio jak byliśmy na działce za wszelką cenę próbował zdemontować kojec. Kombinował, kombinował w końcu odpial jedna ściankę (nie mam pojęcia jak) jak runęło pół ogrodzenia to całe stado przerażone w drugi kąt, a ten zadowolony idzie zwiedzać teren :levitation: z transportera tez tylko jemu przeszkadza wyjmowane podłoże. Kiedyś położyłam wyprana koszulkę na klatce, widziałam ze się do niej dobiera ale stwierdziłam ze nie ma szans jej dostać. Zadowolona wyszłam do pracy, wracam a oni leżą na mojej bluzce w najlepsze :? Sonet non stop coś psoci , myślę że śmiało można napisać jakiś światowy bestseller o tych naszych prośkach :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Są takie numery niektóre ale o ile to ciekawiej jak się taki czort trafi w stadzie :twisted: Strasznie charakterne te nasze prosiaki i każdy inny ale za to je kochamy przecież :love:
Awatar użytkownika
MartusiaMartus
Kontakt:

Post autor: MartusiaMartus »

Oho tu widzę też doświnienie :D sie dzieje na tym forum jak nas nie ma :nono:
Bonia [*],Roma [*] Runa [*] Bianca i Vera- moje Księżniczki :-D http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5716[/color][/b]

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Odpoczywamy :love:
Obrazek

I znalazłam rano 3 boby na pięterku więc ktoś tam był :D Na razie nie bardzo korzystają ale chyba się nauczą ;)
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Jak niedźwiedzie dojadą to wstaw milion fot. też cię przyłapałam, ale czekałam na oficjalny komunikat. CHteddy to moje marzenie, ale tez poczekam na sytuację, kiedy będzie coś takiego do adopcji czy innego awaryjnego pozyskania.
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Ja bym je już chciała :love: ale ciężko z transportem :( W każdym razie na pewno będzie mnóstwo zdjęć jak dojadą :szczerbaty:
Sosnowa trzeba było łapać teraz któregoś malucha, ja też już dawno chciałam ale się opierałam, bo za dużo świń a że na nie się dość długo czeka, bo mało ich w PL jednak to się w kolejce nie ustawiałam, czekałam aż któryś sam postanowi, że chce być mój a tu dwa na raz postanowiły :shock: :lol: W sumie jak któryś postanowi zamieszkać z Tobą to też na pewno znajdzie drogę do Twojego serca!
majam

Post autor: majam »

Lilith, a znalazłaś transport dla świnek? bo ty chyba też z Krakowa do Poznania szukałaś, gdzieś na facebooku widziałam. Ja też szukam transportu dla mojego malucha z Krakowa i nic :(
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Nie znalazłam nic na razie, ciągle szukam :(
majam

Post autor: majam »

Ja miałam przeboje z transportem z Ostrawy, na szczęście udało się, dzięki pomocy hodowców polskich maluch jest we Wrocławiu. Teraz szukam z Wrocławia transportu. A nie korzystasz z blabla car?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”