✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: ✰Wojownicy Lilith✰ Nowy lokator ♡♡♡
U mnie to sie dra jak sa glodne to wtedy i nawet podejda a tak to maja mnie gdzies 

Niezły agentLilith88 pisze: Tasiek usiadł w takiej odległości przed kratkami, że widział całą konstrukcję, siedział i myślał tak z pół minuty aż w końcu podniósł zad, podszedł powoli złapał w jednym miejscu i wszystko runęło.. I powiedzcie mi, że on nie jest jakiś "inny"

U mnie mój Sonet taki łobuz. Ostatnio jak byliśmy na działce za wszelką cenę próbował zdemontować kojec. Kombinował, kombinował w końcu odpial jedna ściankę (nie mam pojęcia jak) jak runęło pół ogrodzenia to całe stado przerażone w drugi kąt, a ten zadowolony idzie zwiedzać teren

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Są takie numery niektóre ale o ile to ciekawiej jak się taki czort trafi w stadzie
Strasznie charakterne te nasze prosiaki i każdy inny ale za to je kochamy przecież 

- MartusiaMartus
- Kontakt:
Oho tu widzę też doświnienie
sie dzieje na tym forum jak nas nie ma 

Bonia [*],Roma [*] Runa [*] Bianca i Vera- moje Księżniczki
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5716[/color][/b]
Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018

Roma 5.11.2016-.11.17
Bonia 2.12.2012-31.07.16
Runa 2016-2018
- Lilith88
- Kontakt:
Odpoczywamy

I znalazłam rano 3 boby na pięterku więc ktoś tam był
Na razie nie bardzo korzystają ale chyba się nauczą 

I znalazłam rano 3 boby na pięterku więc ktoś tam był

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Jak niedźwiedzie dojadą to wstaw milion fot. też cię przyłapałam, ale czekałam na oficjalny komunikat. CHteddy to moje marzenie, ale tez poczekam na sytuację, kiedy będzie coś takiego do adopcji czy innego awaryjnego pozyskania.
- Lilith88
- Kontakt:
Ja bym je już chciała
ale ciężko z transportem
W każdym razie na pewno będzie mnóstwo zdjęć jak dojadą 
Sosnowa trzeba było łapać teraz któregoś malucha, ja też już dawno chciałam ale się opierałam, bo za dużo świń a że na nie się dość długo czeka, bo mało ich w PL jednak to się w kolejce nie ustawiałam, czekałam aż któryś sam postanowi, że chce być mój a tu dwa na raz postanowiły
W sumie jak któryś postanowi zamieszkać z Tobą to też na pewno znajdzie drogę do Twojego serca!

Sosnowa trzeba było łapać teraz któregoś malucha, ja też już dawno chciałam ale się opierałam, bo za dużo świń a że na nie się dość długo czeka, bo mało ich w PL jednak to się w kolejce nie ustawiałam, czekałam aż któryś sam postanowi, że chce być mój a tu dwa na raz postanowiły

Lilith, a znalazłaś transport dla świnek? bo ty chyba też z Krakowa do Poznania szukałaś, gdzieś na facebooku widziałam. Ja też szukam transportu dla mojego malucha z Krakowa i nic 

- Lilith88
- Kontakt:
Nie znalazłam nic na razie, ciągle szukam 

Ja miałam przeboje z transportem z Ostrawy, na szczęście udało się, dzięki pomocy hodowców polskich maluch jest we Wrocławiu. Teraz szukam z Wrocławia transportu. A nie korzystasz z blabla car?