Milka[Katowice]happyend w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
twojawiernafanka

Re: Milka[Katowice] rez dla TYSI

Post autor: twojawiernafanka »

I co tam u ślicznotki? :love:
Tysia

Post autor: Tysia »

Dobrze, rośnie 820g. To anioł i dzikus w jednym. Czasem tylko leży i je, można pogłaskać w klatce, podchodzi do krat.Innego dnia zachowuje się jak szalona, gryzie pręty, chodzi jak pies pilnujący domu. Wtedy absolutnie jej nie można dotknąć, bo gryzie dość mocno. Brzuch się jakoś bardzo nie powiększył, ale jest taki bardziej napakowany( albo sama sobie uroiłam) Na tyle ile można ją dotknąć, czyli kilka sekund, to czułam jakąś kulkę po prawej stronie( :świnka1: ?) Ogólnie takie góry i doliny :szczerbaty: :lol:
Obrazek
Obrazek
twojawiernafanka

Nooo, to może po prostu już blisko rozwiązania i stąd takie wahania nastroju? :)
Urocza jest :love:
Tysia

Może ;) Dziś muszę ja pochwalić, cały dzień cisza. Wczoraj uszyłam jej na szybko "norkę" :szczerbaty: Piękna nie jest, ale cały dzień tam siedzi i tylko po papu wychodzi :D
Awatar użytkownika
Beth
Miejscowość: Rybnik
Kontakt:

Post autor: Beth »

Ślicznotka :love:
Aktualizacja WPA
Obrazek
meadow

Post autor: meadow »

Podziwiałam przyszłą mamuśkę i zaczęła sobie kiełkować w mojej główce pewna myśl :102:
Jeżeli wyklują się jakieś chłopaki podobne do tej ślicznotki to coś mi się zdaje Tysieńko, że po moich odwiedzinach będziesz biedniejsza o świniaka :P
Tysia

No to jak jakiś się urodzi, to musisz koniecznie wpaść :jupi: A tymczasem milka cała 8-) Ja chodzę nerwowa, a ona sobie śpi cały dzień, dużo spokojniejsza jest ostatnio.
Laraine

Post autor: Laraine »

Moja Zuza też była spokojniejsza tuż przed porodem, także to pewnie tuż tuż :fingerscrossed:
Kiniuchaaa

Post autor: Kiniuchaaa »

:fingerscrossed: za udane rozwiązanie :)
twojawiernafanka

My też trzymamy :fingerscrossed: :fingerscrossed:
No i już zapowiadam się z wizytą, żeby podziwiać maleństwa :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”