Wróciłam właśnie z zebrania w sprawie Korowodu. Przypominam, że to już 22 maja.
Wjazd samochodem tylko do godz. 13. Potem alejki są pełne ludzi i jeżdżenie po nich jest niemożliwe. Namioty będą gotowe od godz. 12.00. Zakończenie o 18.00. Nie wiem ile zostało zamówionych stołów i krzeseł, kto składał zapotrzebowanie? Bo myślę, że potrzebne byłyby dwa stoły i ze 4 krzesła.
Stoisko ma być kolorowe, stoły przykryte obrusami, może kwiaty, na pewno cukierki dla dzieci, bo tam ich zawsze pełno.
"Smutne" stoiska nie będą zaproszone na imprezę w przyszłym roku. A chciałam przypomnieć, że starając się o status OPP, takie pikniki i wychodzenie do ludzi jest jak najbardziej wskazane.
Gdzie jest roll-up? U mnie są tylko białe banery ze starym logo, do powieszenia. Mam jakieś książki z innych pikników, trzeba by zrobić loterię, każdy los wygrywa. Sempre ma gadżety stowarzyszeniowe. Kto ma jakieś ulotki? Proszę o deklarację obecności, kto przywozi rzeczy, kto odbiera i kto będzie siedział. Musi być min. 2-3 osoby jednocześnie, bo chcąc się ruszyć i pooglądać sobie inne stoiska, nie można zostawić naszego bez opieki. Czy będą jakieś norki czy legowiska? Myślałam też o przykładowo urządzonej klatce, a świnki oczywiście są uzależnione od pogody. Będą też fretki i Gabinet Weterynaryjny KAJMAN.
Mnie niestety nie będzie z powodu wyjazdu. Ale w poprzednim roku byłam cały dzień, więc zapraszam