Pomorskie spotkania świnkolubków ;)

Dyskusje niekoniecznie o świnkach.

Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
MEMOrySTICKer

Pomorskie spotkania świnkolubków ;)

Post autor: MEMOrySTICKer »

Informacyjnie: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 108#p35461

A co do siana, po jednorazowym zakupie super ekologicznego siana z wkładką, zdecydowanie wolę - jak to ujmuje jeden z moich znajomych - przemysłowe zagazowywane dwutlenkiem węgla.
Julala

Re: Pomorskie spotkania świnkolubków ;)

Post autor: Julala »

Cześć (tu dawna Merit) nie mogłam się zarejestrować na stary nick.W zeszłą jesień zamawiałam i rozsyłałam sieczkę Dodsona po Trójmieście i zastanawiam się czy teraz też nie zamówić bo siano w zimie takie sobie a sieczka wiecznie zielona ;) Orientacyjnie ktoś z byłby chętny?
Katia69

Post autor: Katia69 »

Ja na pewno chciałabym trochę sieczki.
Pozdrawiam.
dorota1212

Post autor: dorota1212 »

Ja chętnie wzięłabym sieczkę dla soiebie i Edyty.....Pozdrowionka :świnka2: :świnka1:
masira11
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: masira11 »

Ja tez się piszę na sieczkę...najlepiej na 3-4kg.
Sianka mam zdobycznego, bardzo mało - tyle co dla siebie. Mam możliwość załatwienia całego balotu, ale nie mam jak go przetransportować., bo mam do niego 100km, a jak się rodzinka zapakuje to nie mam potem miejsca.
Wiktoria

Post autor: Wiktoria »

A może ma ktoś do odsprzedania karmę Cavia Nature? Najlepiej 5-6kg. ;)
Julala

Post autor: Julala »

No to już parę osób do sieczki jest. Myślę, że zamówiłabym pod koniec miesiąca,paczka idzie od nich dość długo więc by była pewnie w połowie listopada. Może być?Na razie jeszcze siano sklepowe jest ok, więc szkodniki tak nie cierpią ;)
paciorowa

Post autor: paciorowa »

A nie chciałby ktoś zamówić na spółkę sianka od Pana Roberta? Zapasy mam na wyczerpaniu...
Achaja

Post autor: Achaja »

Paciorowa - Ja chętna jestem aby się przyłączyć do sianka, napisz proszę za ile i jak wygląda dostawa od pana Roberta -na pw Pozdrawiam :D
paciorowa

Post autor: paciorowa »

Ok, zamówienie zrobione, w jak ktoś jeszcze chciałby się podłączyć to czas jest do jutro- jutro Pan Robert wysyła przesyłkę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze sprawy”