Niech chociaż pomogą!
 Niech chociaż pomogą! 
Moderator: pastuszek

Bardzo dawno miały ten domek (ostatnio nic im nie daję na "wybieg" bo zaraz idą spać...) i dlatego taka radość
 Bardzo dawno miały ten domek (ostatnio nic im nie daję na "wybieg" bo zaraz idą spać...) i dlatego taka radość  Nala czasami więcej biega - oczywiście jak nie mam włączonego aparatu
 Nala czasami więcej biega - oczywiście jak nie mam włączonego aparatu  

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215 Już se wyobrażam, jak dryfuje
 Już se wyobrażam, jak dryfuje  

Ja dziewczynom nie podaję bo Nala ma po niej biegunkę...W piątek jadę sprawdzić Nali tarczycę więc się zapytam czy to jest cecha osobnicza czy faktycznie witamina ma coś wspólnego.
 Ja dziewczynom nie podaję bo Nala ma po niej biegunkę...W piątek jadę sprawdzić Nali tarczycę więc się zapytam czy to jest cecha osobnicza czy faktycznie witamina ma coś wspólnego. Nie chcę zapeszać ale już ponad 5 miesięcy bez ataku
 Nie chcę zapeszać ale już ponad 5 miesięcy bez ataku 

a powiedz martuś jedzą one te talarki z kozieradki i trawokulki? Moje gardzą
 a powiedz martuś jedzą one te talarki z kozieradki i trawokulki? Moje gardzą  

wet mi mówił że to taki zrogowaciały naskórek i aby to wycinać. Tak też robię co jakiś czas. Pipek to nie boli, to rzeczywiście wygląda jak obumarły, zrogowaciały naskórek
 wet mi mówił że to taki zrogowaciały naskórek i aby to wycinać. Tak też robię co jakiś czas. Pipek to nie boli, to rzeczywiście wygląda jak obumarły, zrogowaciały naskórek   

) przeczytałam żeby tego nie obcinać bo później mogą być jeszcze większe problemy...Sama nie wiem jak to jest. Kawałek Nali już odpadł po śmierdzącej kuracji bucikowej ale jeszcze dużo zostało.
 ) przeczytałam żeby tego nie obcinać bo później mogą być jeszcze większe problemy...Sama nie wiem jak to jest. Kawałek Nali już odpadł po śmierdzącej kuracji bucikowej ale jeszcze dużo zostało.  Za to Nutka ma bardziej wykrzywione pazurki - takie na "fokę"
 Za to Nutka ma bardziej wykrzywione pazurki - takie na "fokę"