Świnka Maja [Szczecin] - ad. wstrzymana
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Świnka Maja [Szczecin] - wolna
Jaki ma charakter, jak się zachowuje? Będę wdzięczna za troszkę więcej informacji.
Według jej poprzedniej opiekunki, Maja jest prosiaczkiem raczej dominującym w stosunku do innych prosiaków. Do człowieka jest tulaśna, nie ucieka od ręki.
Jest boska, chęcią ja wezme. Tylko jak zorganizować transport ?? Bo ja az z Legnicy ??!!
Nie ukrywam, że Maja to "trudna" świnka. Najchętniej wyadoptowałabym ją bliżej aby w przypadku niedogadania się świnek, nie musiała znowu kawał Polski wracać do mnie.
Maja ze względu na swój szatański charakterek, pójdzie do adopcji z Sisi. Do tej pory, w poprzednim domu, mieszkały razem i jakoś się dogadują. Szkoda byłoby je rozdzielać.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Jak Maja taka dominantka to ciężko byłoby ją połączyć z inną świnką. Obie z Sisi musiały nieźle ganiać Tolę bo pierwszego dnia były mega histeryczne piski ale po dwóch dniach zobaczyła, że nic jej moje dziewczyny nie zrobią i już tak się nie drze. Ale jeszcze nie wolno dotknąć tyłka bo obsikuje