Wąsik przyjaciel-wst.rez, Mięta (DS) Feta DS ,Tymianek DS
Moderator: silje
Re: Wąsik przyjaciel- wolny, Mięta (DS) Feta DS ,Tymianek DS
Oby nic im nie odbijało, bo ładnie do siebie pasują 

- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Wąsik przyjaciel-wst.rez, Mięta (DS) Feta DS ,Tymianek D
Wąsik ma zatem wstępną rezerwację 

- Chrumka
- Moderator globalny
- Kontakt:
Tak się szczęśliwie złożyło że Wąsik wyrusza jutro rano w drogę i mamy bardzo duże prawdopodobieństwo że nawet trafi do DS
!

Czekamy na niego z niecierpliwością 

Wąsik już do nas przybył
Póki co poznaje się z nowym kolegą przez kratki, które z zapałem próbuje przegryźć.
Pokwikują do siebie, zaglądają jeden na drugiego. W sobotę spróbujemy połączyć ich na wybiegu.
No i zobaczymy czy będzie miłość
, czy jeszcze na to za wcześnie.
Oby się dogadali!!!

Póki co poznaje się z nowym kolegą przez kratki, które z zapałem próbuje przegryźć.
Pokwikują do siebie, zaglądają jeden na drugiego. W sobotę spróbujemy połączyć ich na wybiegu.
No i zobaczymy czy będzie miłość

Oby się dogadali!!!

- Chrumka
- Moderator globalny
- Kontakt:
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Według mojego kalendarza już jest po sobocie
Cobayashi, daj znać co i jak, bo już mnie kciuki bolą od trzymania

Cobayashi, daj znać co i jak, bo już mnie kciuki bolą od trzymania

- Chrumka
- Moderator globalny
- Kontakt:
Cierpliwości.... 

Chciałam zameldować wszem i wobec, że Wąsik ma się dobrze i szybko zaaklimatyzował się w nowym domu. Nie boi się człowieka, na kolanach od razu układa się wygodnie, pokwikuje jakbyśmy znali się od zawsze.
Jest ciekawski i chętnie rozgląda się dookoła.

Co do łączenia z Plutoniem, czyli Panem Rezydentem... Po przyjeździe Wąsika Plutonio z wrażenia uszkodził sobie zęby, więc pani weterynarz kazała obserwować i jeśli będzie wyglądał na obolałego - odłożyć łączenie na później.
Świń wyglądał dobrze, więc podjęliśmy próbę zakolegowania ich na wybiegu.
Nie uwierzycie to tu się dzieje! Czyn lubieżny za czynem lubieżnym... I o dziwo - prowodyrem jest Wąsik!
Ledwo ich postawiliśmy na podłodze, a ten zaraz wskoczył na prawie dwa razy większego kolegę... Kolega nie był dłużny i wskoczył na niego. I tak w kółko.
Nie gryzą się, więc ich nie rozdzielamy. Zmęczyli się trochę, pospali z pół godzinki, każdy w innym rogu, znowu na siebie włazili, znowu odpoczywali... Mam nadzieję, że w końcu któryś da się zdominować i się uspokoją. W każdym razie włażą na siebie z mniejszą intensywnością, a więcej odpoczywają. Kciuki nadal mile widziane!

* Czy ktoś mógłby mnie poinstruować jak dodać zdjęcia?... <edit: instrukcja łopatologiczna bardzo się przydała http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =17&t=2278
>

Co do łączenia z Plutoniem, czyli Panem Rezydentem... Po przyjeździe Wąsika Plutonio z wrażenia uszkodził sobie zęby, więc pani weterynarz kazała obserwować i jeśli będzie wyglądał na obolałego - odłożyć łączenie na później.
Świń wyglądał dobrze, więc podjęliśmy próbę zakolegowania ich na wybiegu.
Nie uwierzycie to tu się dzieje! Czyn lubieżny za czynem lubieżnym... I o dziwo - prowodyrem jest Wąsik!

Ledwo ich postawiliśmy na podłodze, a ten zaraz wskoczył na prawie dwa razy większego kolegę... Kolega nie był dłużny i wskoczył na niego. I tak w kółko.
Nie gryzą się, więc ich nie rozdzielamy. Zmęczyli się trochę, pospali z pół godzinki, każdy w innym rogu, znowu na siebie włazili, znowu odpoczywali... Mam nadzieję, że w końcu któryś da się zdominować i się uspokoją. W każdym razie włażą na siebie z mniejszą intensywnością, a więcej odpoczywają. Kciuki nadal mile widziane!

* Czy ktoś mógłby mnie poinstruować jak dodać zdjęcia?... <edit: instrukcja łopatologiczna bardzo się przydała http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =17&t=2278

- Chrumka
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ooooooo jejuś...
To trzymamy z całych sił kciuki
Dobrze że nie ma mocnych zęboczynów.... To dobrze wróży mimo wszystko....