Scooby Doo (W-wa) URATOWANY

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Aniuś

Re: Scooby Doo i Kudłaty - do adopcji razem lub osobno :) [W

Post autor: Aniuś »

Ja też widziałam moje Słodziaki :love:
Aniuś

Re: Scooby Doo (W-wa)

"Tak więc zostałem sam... Mój kolega - Kudłatek zaprzyjaźnił się z Klimkiem z drugiej klatki, a że się świetnie dogadują nasza Duża postanowiła nas rozdzielić... Cóż - widujemy się czasem. Muszę Wam w sekrecie powiedzieć, że specjalnie nie tęsknię :nie_powiem: , jak patrzyłem na Kudłatka to czułem się jakbym w lustro patrzył :lol: . Widzę też inne plusy :mam więcej miejsca w klatce teraz, a i jedzonko jest tylko MOJE! :102: Tak więc nie jest źle. Choć z drugiej strony... Cóż... czasem sobie myślę, że fajnie byłoby gdybym i ja znalazł sobie nowego kolegę, z którym mógłbym się zaprzyjaźnić... Jakbyście o kimś takim słyszeli - dajcie mi znać. Proszę :szczerbaty:

A to dla przypomnienia jak wyglądam :buzki: "

Obrazek
Ostatnio zmieniony 02 maja 2016, 7:14 przez Aniuś, łącznie zmieniany 2 razy.
katiusha

Post autor: katiusha »

Bialutki aniołek :love:
Aniuś

Żebyście usłyszeli jak ten Aniołek potrafi się wydzierać... :lol:

Z początku był bardzo nieśmiałą i cichutką świnką, ale teraz... niech no tylko usłyszy szelest torebki :102: . To chyba najgłośniejsza ze świnek, które dotąd miałam ;).

W nocy śpi grzecznie, jest cichutko, ale jak widzi człowieka/słyszy szelest torebki/poczuje zapach np. krojonego ogórka - od razu podnosi alarm :szczerbaty:
cegla330

Post autor: cegla330 »

Hah na głośną świnkę wyrósł :lol:
Aniuś

Co prawda zdjęcie kiepskiej jakości... ale musiałam Wam pokazać jak Scooby się ostatnio w kółko wyleguje :lol: . Proszę zwrócić szczególną uwagę na wyciągnięte tylne kopytka, jedno jasne, drugie ciemne :102:

Obrazek
katiusha

Post autor: katiusha »

Jaki maharadża :lol: :love:
cegla330

Post autor: cegla330 »

Co tam u Scoobiego :)
Aniuś

A dziękujemy, dziękujemy... wszystko w porządku najlepszym :102: .

Scooby zdrowy, wesoły, głośno dopominający się jedzonka :102: czeka na nowy domek. Domku gdzie jesteś??? :love:
Aniuś

"Powiem Wam w sekrecie, że moja Duża obiecała mi wyjazd na działkę. Podobno będzie trawka, wybieg, słońce... Nie wiem, jeszcze nie byłem. Koledzy z klatki obok - owszem. Mówili, że było fajnie. Teraz moja kolej!! Nie mogę się doczekać!!" :jupi:

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”