Re:Tościk 1.08.17[*],Nachos 23.01.21 [*]i Czesio 7.08.20 [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cooyo
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Tost i Nachos - Zdjęcia s.54

Post autor: Cooyo »

Cudni chłopcy. :love:
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! :D
Obrazek

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis :love:

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci :candle: :swieca:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ale się Tościk wtula :buzki:
Nachosik ma piękne pućki :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
cappuccino

Post autor: cappuccino »

Dziękujemy za komplementy :102:
Dzisiaj próbowałam chłopcom porobić trochę zdjęć. Zadziwia mnie to, jak Tost jest oswojony - a to tylko zasługa jego charakateru, bo tak samo obu traktuję, a mimo to Nachos taki nie jest. No ale Tost od pierwszego dnia z nami był bardzo proludzki. Rozsiadłam się na podłodze i cykałam foty Nachosowi. Tostowi się nie dało, bo gdy tylko go zawołałam, to od razu się na mnie wdrapywał, tak, że nie mogłam manewrować aparatem :love:

Niedługo czeka Tosta mycie zadka. Znowu go obstrzygłam na tyłku, ale kurcze ma tam tyle włosów, że i tak ciągle jest zasikany. Przez gruczoł którego po prostu w tym gąszczu nie widzę, sierść na zadku jest bardzo matowa. Także planujemy dokładniejsze mycie we wtorek. Jak się zrobi cieplej, obstrzyżemy go na lwa :lol: Niestety nie posiadamy dobrej maszynki, więc wybierzemy się do dr Joasi, żeby nam pomogła.

Chłopcy pozdrawiają :buzki:
cappuccino

No jesteśmy ze zdjęciami! :)

Obrazek

Obrazek

No i po co mnie wołasz? Masz coś dla mnie?

Obrazek

No dobra... przyjdę!
Obrazek

No i co, nic dla mnie nie masz?!

Obrazek

Wszyscy zachwalają tak jajka Tadka... To popatrzcie na moje!

Obrazek

On tam biega!

Obrazek

Taka ze mnie gruszeczka :102:

Obrazek

Świnie atakują!

Obrazek

PS: w raz z Dużymi szukamy kawalerki ok 30m2 w Poznaniu, w cenie ok 1200 z opłatami (co by nam starczyło jeszcze na jedzonko), wolnej od końca lipca/początku sierpnia. Jakby ktoś z naszych internetowych kumpli coś wiedział, dajcie znać naszym Dużym!
:buzki:
katiusha

Re: Tost i Nachos - Zdjęcia s.55

Post autor: katiusha »

W kawalerce nie pomogę ,ale JAJCZĘTA podziwiam! :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ja też! Ja też podziwiam!!!!! :lol:
W ogóle genialne zdjęcia :love: :love: :love: Ryjaszki ciekawskie i kochane :love:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

cappuccino pisze: Obrazek
ale minka :buzki: :love:

trzymamy kciuki za szybkie znalezienie pięknej i wygodnej dla wszystkich kawalerki :fingerscrossed:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
malina8777

Post autor: malina8777 »

Świetne zdjęcia :love: a jajeczka jak malowane :D
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Suuuper chłopaki!! :love: :love: Tylko tulić! A Tościk jaki kudłaty :love: I jajeczka całkiem pokaźne ;) Oj by szalały moje dziewczyny jakby ich zobaczyły :lol:
cappuccino

Nachosowi zdecydowanie kobiety brakuje :lol: Tylko by gwałcił i turkotał.
Wiemy, że Tościk urodził się w czerwcu, więc za miesiąc, będziemy świętować jego pierwszy roczek! Datę przyjmuję taką, jak ma TŻ. 10.06 - będzie łatwiej z imprezą :102:

No niestety musimy poszukać innego lokum, bo tu płacimy za dużo i są problemy z nieogarniętym właścicielem. Szkoda nam, bo mimo tego, że wynajmujemy pokój, to mieszkanie jest duże, ładne, no i ja mam blisko na uczelnię, a M. do pracy. Za dwa lata planujemy wrócić do Łodzi, także w ogóle nam ciężko z tym, ze teraz znowu musimy się przeprowadzać. Mam nadzieję, że znajdziemy coś, co będzie przyjazne i dla nas i dla prosiaków.

Tost jest taki kudłaty, że nie nadążam z obcinaniem. Jajka Nachosa są ogromne, to zdjęcie nie oddaje tego uroku :lol: Wiele razy chciałam mu zdjęcie zrobić jak leżał z wywalonymi jajcami, ale on się płoszy od razu. Z kolei Tost jest taki kudłaty, że ich nie widać, do tego są czarne więc w ogóle już mieszają się z tłumem kłaków. Ale ostatnio jak mu zadek podcinałam, to podotykałam trochę :laugh:

W tym miesiącu już zapowiedziałam M, że robimy ogromne zakupy dla świń. Już się nie mogę doczekać tego wrzucania rzeczy do koszyka :twisted:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”